Antena Meniu Search
x

Cristian Cioaca le-a spus judecatorilor ca vrea sa moara in libertate

Cristian Cioaca le-a vorbit judecatorilor despre moarte. Nu despre moartea Elodiei, ci despre sfarsitul sau. Fostul politist vrea sa moara liber.

Vezi și

Pledoaria a fost una filosofica, pentru ca Cioaca n-are de gand sa inchida ochii si nici nu i-a convins pe judecatori sa-l elibereze.

Inainte sa intre in sala de judecata, Cristian Cioaca a impartit catusele cu un alt detinut, inchis pentru proxenetism. Cioaca a afisat acelasi zambet ironic. La proces a incercat sa-i convinga pe judecatori ca merita sa fie liber.

"In Pitesti, aici este fiul meu, familia mea, locul meu de munca. In orasul asta m-am nascut si aici vreau sa mor, dar nu in situatia asta, nu in stadiul in care sunt acum", le-a spus Cioaca magistratilor.

Avocata lui Cristian Cioaca ii sustine nevinovatia nu doar in sala de judecata, ci si pe internet, pe un site pe care l-a deschis special pentru clientul sau.

De cealalta parte, avocata familiei Ghinescu spune ca fostul politist ar influenta ancheta daca ar ramane liber, iar judecatorii i-au dat dreptate. Cioaca ramane in arest.

Urmatorul termen al procesului in care politistul este cercetat pentru omor va avea loc pe 30 aprilie, cand vor fi audiati primii martori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca le-a spus judecatorilor ca vrea sa moara in libertate