Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cristian Ţânţăreanu a dat bolizii din garaj pe o maşină mică şi cochetă

Cristian Ţânţăreanu a ieşit la vânătoare de "bătrâne doamne". Nu e ceea ce credeţi, nu vorbim despre femei. Aşa le spun colecţionarii maşinilor de epocă. Ţânţăreanu şi-a lăsat bolizii în garaj. Şi s-a urcat în cel mai mic automobil care i-a ieşit în cale

de Redactia Observator

la 16.05.2015 , 19:46

Cristian Ţânţăreanu a ieşit la vânătoare de "bătrâne doamne". Nu e ceea ce credeţi. nu vorbim despre femei. Aşa le spun colecţionarii maşinilor de epocă. Ţânţăreanu şi-a lăsat bolizii în garaj. Şi s-a urcat în cel mai mic automobil care i-a ieşit în cale

Un Fiat 500 vechi de zeci de ani. Hazliu din fire, a făcut o glume pe seama autoturismului. Cristian Ţânţăreanu a lăsat în garaj bolizii şi s-a plimbat într-o maşină mică, veche de zeci de ani. Deşi îi plac autoturismele de colecţie, alta e pasiunea omului de afaceri.

Colecţionarii au transformat, pentru o zi, parcarea unui fast-food într-un veritabil muzeu auto. Toţi şi-au etalat maşinile de colecţie. Însă niciuna nu a strălucit mai mult ca Fordul domnului Mihai, vechi de 87 de ani.

Vezi și

Nu este singurul care se mândreşte cu o maşină cu poveste. Domnul Alexandru conduce un Aero, din 1950, maşină ce i-a aparţinut chiar regelui Mihai.

În drumul lor, maşinile au întors capetele trecătorilor, însă copiii au fost, de departe, cei mai fascinaţi de bijuteriile pe patru roţi.

După ce au zăbovit printre admiratori, maşinile au pornit la drum către destinaţia finală. O petrecere la marginea pădurii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Cristian Ţânţăreanu a dat bolizii din garaj pe o maşină mică şi cochetă