Antena Meniu Search
x

Criza guvernamentală continuă

Premierul Victor Ponta şi liderul PNL, Crin Antonescu nu au ajuns la nicio înţelegere privind noii miniştri din Executiv. Astăzi, Guvernul a rămas oficial fără doi membri. Daniel Chiţoiu a plecat de la Finanţe şi Andrei Gerea de la Economie

Vezi și

 Portofoliul Ministerului Finanţelor va fi preluat de Victor Ponta. El va fi interminar timp de 45 de zile până de va găsi o soluţie pentru găsirea unui ministru cu atribuţii depline iar la Ministerul Economiei intermar va fi Constatin Niţă cel care în prezent ocupă funcţia de Ministru Delegat pentru Energie.

Practic vorbim de 2 miniştrii din PNL care au demisionat astăzi. Demisiile lor au fost înregistrate aşa cum şi-a dorit preşedintele PNL Crin Antonescu.

Crin Antonescu a venit astăzi la guvern şi a discutat cu premierul doar 15 minute despre cum poate fi rezolvată problema din coaliţie şi cum se poate ajunge la o înţelegere ţinând cont de faptul că au existat mai multe dispute de-a lungul timpului şi 4 ministere sunt acum sub semnul întrebării.

Dacă în prezent la Interne este Gabriel Oprea interimar, după demisia lui Radu Stroie, la Ministerul Sănătăţii Eugen Nicolaescu nu şi-a depus astăzi demisia pentru a fi numit ulterior la finaţe. Acesta a declarat că aşteaptă să fie remaniat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Criza guvernamentală continuă