Antena Meniu Search
x

Vanessa Cadar, în rochie de mireasă, la etapa din Brașov de viteză în coastă a campionatului naţional de raliu

Etapa de viteză în coastă a campionatului naţional de raliu s-a transformat în obiectiv turistic pentru o zi

Vezi și

Etapa de viteză în coastă a campionatului naţional de raliu s-a transformat în obiectiv turistic pentru o zi. Chiar ministrul sportului, Marius Dunca, a mers să admire Ferrariul cu care fostul campion Mihai Leu vrea să revină în circuit după 10 ani.

Vanessa Cadar nu a putut să stea departe de circuit nici în cea mai importantă zi. Nu s-a urcat însă decât pentru câteva poze la volanul maşinii cu care participă la raliu. I-ar fi fost şi greu să intre în concurs, în rochie de mireasă. 

La etapa de viteză în coastă de la Braşov a venit fiecare cu ce poate. De la maşini istorice, precum Dacia 1300 şi până la Ferrari.

Deocamdată, Mihai Leu, primul campion mondial de box profesionist al Românei, participă doar demonstrativ la curse. După ce s-a luptat ani întregi cu cancerul şi l-a învins, Leu se întoarce după 10 ani în circuit. Pe un Ferrari 458, admirat chiar de ministrul sportului, Marius Dunca.

Printre concurenţii-vedetă sunt Dani Oţil, dar şi campionul Italiei, Michele Esposito. Admiratoarele i-au blocat drumul.

Senzaţie a făcut şi pilotul Ciprian Lupu. S-a urcat la volan direct din scaunul cu rotile şi a plecat pe traseu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Vanessa Cadar, în rochie de mireasă, la etapa din Brașov de viteză în coastă a campionatului naţional de raliu