Antena Meniu Search
x

Dan Şova a fost surprins la Direcţia Permise, unde fenta coada de la ghişeu. S-a deschis o anchetă internă

Direcţia de Permise Auto din cadrul Ministerului de Interne e, din nou, în mijlocul unui scandal uriaş. Pe modelul Tăriceanu, fostul senator Dan Şova a fost surprins în timp ce fenta coada de la ghişeu. Doi angajaţi ai Serviciului i-au deschis calea, iar pentru asta, sunt acum cercetaţi disciplinar. Episodul ar fi putut trece neobervat dacă Şova nu ar fi fost recunoscut şi fotografiat chiar de un deputat U

Vezi și

Direcţia de Permise Auto din cadrul Ministerului de Interne e, din nou, în mijlocul unui scandal uriaş. Pe modelul Tăriceanu, fostul senator Dan Şova a fost surprins în timp ce fenta coada de la ghişeu. Doi angajaţi ai Serviciului i-au deschis calea, iar pentru asta, sunt acum cercetaţi disciplinar. Episodul ar fi putut trece neobervat dacă Şova nu ar fi fost recunoscut şi fotografiat chiar de un deputat USR. 

Incognito, aşa s-a prezentat Dan Şova la Direcţia de Permise. Îmbrăcat sport şi cu ochelari de soare, fostul senator fentează coada de la ghişeu şi intră într-un birou. Doi angajaţi îi deschid calea cu un zâmbet larg pe buze. Iar deputatul USR Cornel Zainea, prezent şi el în sală, imortalizează fiecare scenă.

"Timpul de aşteptare era foarte scurt şi când mai aveam trei persoane înainte să intru am văzut că un angajat vine şi împinge în cabină pe cineva care mi s-a părut cunoscut, dar nu mi-am dat seama iniţial cine e, apoi mi-am dat seama că e Dan Şova."

Imaginile au ajuns virale pe reţelele de socializare sub titlul ironic, "Ziua ca şmecherii".

Pe acelaşi subiect

"Îi urmăresc afară și îl văd pe cercetatul penal mulțumindu-i, cu o strângere de mână, "pilei" care l-a ajutat să nu-și irosească 7 minute din viață stând la rând ca o persoană normală. Nu știu ce concluzie să trag, dar mă întreb dacă vom reuși vreodată să ne vindecăm de aceste metehne."

Reacţii au venit şi din partea conducerii Direcţiei de Permise: "Doi lucrători (...) ar fi facilitat efectuarea unei operațiuni de preschimbare a permisului de conducere al unei persoane. Precizăm că nicio persoană cu funcție de conducere nu a avut cunoștință de această situație. (...) A fost declanșată  procedura de cercetare disciplinară."

De acelaşi regim preferenţial a beneficiat şi şeful Senatului. În vara anului trecut, Călin Popescu Tăriceanu şi-a reînnoit permisul de conducere în timp record. A intrat pe o uşă din curtea interioară, unde era aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei. Intrarea principală era sufocată de mai bine de o mie de oameni.

Atunci, cei doi angajaţi ai Serviciului au fost sancţionaţi cu... o mustrare scrisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dan Şova a fost surprins la Direcţia Permise, unde fenta coada de la ghişeu. S-a deschis o anchetă internă