Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cum alegem meniul pentru nunta

Femeile viseaza din adolescenta ziua nuntii, cand vor purta o rochie superba, iar barbatul iubit le va conduce la altar! Interesant este ca nicio secunda nu se gandesc si la organizarea nuntii, care nu e simpla deloc

Vezi și

Simona si Rares Dragomir s-au cununat civil la inceputul acestui an. Acum mai au doar cateva zile pana momentul in care isi vor jura credinta pentru totdeauna si vor petrece alaturi de invitatii lor toata noaptea, asa ca au venit sa vada cum a fost decorat localul. Intai fac un tur al terasei cu piscina. Acolo, nuntasii vor avea parte de o surpriza. Mirii au ales pentru noaptea nuntii o sala alba cu candelabre facute din cristale de Bohemia, iar vesela este pe masura.

Foarte important este insa ce va sta pe farfurii. Meniul este atipic. Au pornit de la un meniu clasic romanesc. L-au combinat cu ceva international. Au si o tenta italiana. Se porneste de la bauturi non alcoolice, incepand cu apa minerala, apa plata, sucuri, fresh-uri. Asa ca a venit momentul ca mirii sa guste meniul pe care l-au ales pentru ziua cea mare. Surpriza serii va fi tortul. Este un tort cu teme muzicale, portative si note muzicale.

Pana cand delicatesele vor ajunge pe mesele oaspetilor, cei doi indragostiti se lupta cu valul de emotii dinnaintea evenimentului. "Doamne, Dumnezeule! Nu am avut in viata mea emotii mai mari ca acum. Vrem ca totul sa iasa perfect. Sa ne simtim bine impreuna cu nasii, cu prietenii, cu familia, cu toti invitatii. Adica, ne-am dori sa fie o seara speciala pentru toti cei care participa la eveniment".

Duminica, vedeta TV va imbraca rochia alba de mireasa si ii va spune marele "Da" lui Rares in fata altarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cum alegem meniul pentru nunta