Cum ar putea arăta ieșitul la restaurant în vremea COVID-19
În primul rând, distanţa între mese e musai să fie între 1 metru si jumatate si - 2 metri. La o masă nu vor sta mai mult de 8 persoane, iar restaurantele nu vor avea voie să primească mai mult de 200 de clienţi în acelaşi timp.
- Locaţiile vor fi dotate cu dozatoare cu dezinfectant.
- Fiecare casă de marcat va fi dotată cu ecran de protecţie.
Locaţiile vor fi dotate cu dozatoare cu dezinfectant iar igienizarea spaţiilor va fi făcută la un interval de timp prestabilit. Mai mult, fiecare meniu ar putea conţine instrucţiuni de protecţie împotriva COVID-19.
În primul rând, distanţa între mese trebuie să fie între 1 metru si jumatate si - 2 metri. La o masă nu vor sta mai mult de 8 persoane, iar restaurantele nu vor avea voie să primească mai mult de 200 de clienţi în acelaşi timp.
Locaţiile vor fi dotate cu dozatoare cu dezinfectant iar igienizarea spaţiilor va fi făcută la un interval de timp prestabilit. Mai mult, fiecare meniu ar putea conţine instrucţiuni de protecţie împotriva COVID-19.
Avem reguli şi în interiorul unităţilor Take Away cu servire în interior. Aici, limitarea accesului în incinta locaţiei se va face potrivit numărului de case de marcat, cu păstrarea distanţei de 1,5 metri între staţiile de preluare a comenzilor.
- Evenimente în Bucureşti, marţi 8 aprilie. Ce nu trebuie să ratezi
- 8 aprilie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
- 8 aprilie, Pomenirea Sfinţilor Apostoli Irodion, Agav şi Ruf. Sărbătoare importantă în calendarul ortodox
- Târg de adopții pentru căței, în Parcul Carol. Vizitatorii pot să interacţioneze direct cu animalele: "Am...
- Peste 10 milioane de euro investite în educație și știință. Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea...
În cazul în care vor exista mai mulţi clienţi decât numărul staţiilor de servire, atunci, zona de aşteptare va fi în faţa localului, din nou, cu păstrarea distanţei între persoane. Toate regulile de distanţare socială vor fi afişate în loc vizibil la intrarea în restaurante, iar angajaţii se vor asigura că sunt respectate.
De asemenea, fiecare casă de marcat sau punct de servire va fi dotată cu ecran de protecţie din plexiglass şi, bineînţeles, toţi angajaţii vor purta mască de protecţie şi mănuşi, iar la intrarea în tură le va fi verificată temperatura corpului.
Toţi clienţii şi toate restaurantele vor avea obligaţia să respecte aceste reguli. Sunt doar propuneri, rămâne de văzut ce se va întâmpla practic.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰