Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum îmbinăm un vin bun cu hamburgerul, cel mai popular sandviş din lume

Orice preparat gustos se transformă într-o experienţă culinară deosebită, atunci când este asociat cu vinul potrivit.

de Redactia Observator

la 20.04.2018 , 19:51

Orice preparat gustos se transformă într-o experienţă culinară deosebită, atunci când este asociat cu vinul potrivit. Iar festivalul deschis astăzi în Capitală este locul perfect unde puteţi combina scoicile cu vinul alb, sau burgerii cu unul roşu, ori pastele cu un rose.

Reporterii Observator au făcut un tur prin bucătării din întreaga lume şi au aflat câteva secrete. Au intrat în bucătăria spaniolă, unde scoicile în sos alb sunt preparate pentru toate gusturile: picante, fierbinţi, dulci sau chiar crude. Mai mult decât atât, sunt făcute la minut. 

Călătoria prin bucătăriile din jurul lumii a continuat cu bucatele din Columbia. Pasta guacamole cu avocado, carne de porc şi suc de coriandru lasă gura apă tuturor. 

Vezi și

Sunt peste 50 de specialităţi din toate colţurile lumii. La acelaşi târg sunt prezenţi şi producătorii de vinuri. Vizitatorii norocoşi sunt invitaţi la o degustare în "orb". Adică pot gusta vinul, iar în funcţie de ceea ce simt în pahar, pot paria pe soi, arome, zahăr, regiuni sau anul de producţie.

Aici, curioşii vin să căute vinul perfect. Un somelier susţine convins că cel mai bun vin este cel românesc. Este obţinut din Fetească şi Cabernet, la care se adaugă un mix de şapte plante, cum ar fi: coada şoricelului, măcese, fructe de pădure şi citrice.

În cadrul aceluiaşi eveniment, premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu cei din domeniul viticol la un forum organizat de Intact Media Group.

Alessandra Stoicescu, Director Executiv, Intact Media Group: "Ne uităm la potenţialul uriaş al Romaniei, vinuri, street food. Astăzi vorbim despre implicarea autorităţilor."

Cei prezenţi i-au cerut premierului schimbarea legislaţiei, astfel încât tonetele cu mâncare stradală să poată funcţiona pe tot parcursul anului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Cum îmbinăm un vin bun cu hamburgerul, cel mai popular sandviş din lume