Antena Meniu Search
x

Cum ne îmbrăcăm la o nuntă. Sfaturi utile pentru invitați

Începe sezonul nunţilor iar în restaurante este imposibil să se mai găsească o zi de weekend care să nu fi fost rezervată pentru fericitul eveniment.

de Redactia Observator

la 27.08.2019, 18:50

Vezi și

Începe sezonul nunţilor iar în restaurante este imposibil să se mai găsească o zi de weekend care să nu fi fost rezervată pentru fericitul eveniment. La fel de aglomerate sunt şi atelierele creatorilor de modă care trebuie să facă faţă celor mai neobişnuite cerinţe din partea viitoarelor mirese. La final însă, toată lumea ţine cont de tendinţele de sezon impuse de marile case de modă.

Prima ţinută pe care am pregătit-o este cea pentru nunta clasică- cea de seară. Prima şi poate cea mai importantă regulă este că la nuntă ar trebui să existe o singură rochie albă - cea a miresei. Fireşte, asta dacă nu există un dress code care impune altceva. Linia rochiei trebuie să fie elegantă şi să flateze silueta. Ideal este ca rochia să fie aleasă în funcţie de forma corpului.

Este o rochie perectă pentru o nuntă clasică, într-o locaţie elegantă. Am ales o rochie maxi pentru că lungimea aceasta e potrivită pentru o nuntă elegantă, paietele şi pietrele sunt în tendinţe în acest sezon şi vor da o strălucire şi o mişcare ţinutei, de care ai nevoie la un eveniment de asemenea anvergură.

Am ales rochia, misiunea pare pe jumătate îndeplinită.... Dar oare chiar este? Căci accesoriile sunt multe şi la fel de importante.

O geantă de dimensiuni reduse, într-o culoare neutră,  va completa ţinuta. Ţinuta... potrivită. Adică acea ţinută care ascunde imperfecţiunile şi ne face să ne simţim ca nişte prinţese. Şi pentru că trendurile se schimbă, iar noi încercăm să ţinem pasul cu ele, pentru nunta în aer liber, am uitat de rochiile extravagante. Am ales o fustă roşu aprins din tafta, cu volum. 

Iar cerceii cu nuanţe de bleu şi verde sunt pata de culoare perfectă în cazul ţinutei pentru o nuntă în aer liber. Dar să încercăm şi o a treia variantă. Pentru o nuntă de zi, la restaurant

Dantela roşie înseamnă eleganţă. La fel şi pantofii negri, cu tocul subţire şi nu foarte înalt.

O salopetă maxi, în culori calde, sau chiar şi un costum din două piese, în nuanţe pastelate pot fi purtate şi ele în cazul unei nunţi de zi . Şi pentru cele de seară, putem da frâu liber creativităţii. Se  poartă paietele, penele aplicate pe rochii şi inserţiile strălucitoare

Să ţinem cont totuşi şi de anotimp. Iarna, cele mai potrivite alegeri sunt piesele vestimentare în culori precum grena, burgundi şi culoarea prunelor coapte, în timp ce vara putem alege bleu, verde, auriu, de nude, roz, piersică şi corai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Cum ne îmbrăcăm la o nuntă. Sfaturi utile pentru invitați