Antena Meniu Search
x

Cum înşală bărbaţii în funcţie de zodie

Cel puţin o dată în viaţă ne-am întrebat dacă partenerul nostru ne este fidel sau trăim în spatele unei adevărate minciuni. Semnele zodiacale sunt destul de exacte atunci când vine vorba de modul în care acţionează într-o relaţie. Există oare semne care îl dau de gol pe un bărbat atunci când înşală?

Cum înşală bărbaţii în funcţie de zodie - hepta.ro

Cel puţin o dată în viaţă ne-am întrebat dacă partenerul nostru ne este fidel sau trăim în spatele unei adevărate minciuni. Semnele zodiacale sunt destul de exacte atunci când vine vorba de modul în care acţionează într-o relaţie. Există oare semne care îl dau de gol pe un bărbat atunci când înşală?

Probabil. Probabil nu. Cert este că cea mai bună modalitate este de a observa modul în care el se comportă într-o relaţie, încă de la început.

De exemplu, bărbatul Peşti este cel care nu-şi poate ascunde zâmbetul de pe faţă atunci când are sentimente reale pentru partenera sa şi tot ce îşi doreşte este să o ţină în braţe şi să-i ofere afecţiune. Deci, dacă acesta nu este cu adevărat atras de persoana de lângă el, afecţiunea din partea sa va deveni aproape inexistentă.

Scorpionul este genul de bărbat romantic, dar cuceritor care vă va aduce flori când se va întoarce de la muncă, iar apoi vă vor arăta în dormitor cât de mult v-a dus dorul. Deci, dacă se întoarce acasă și se așează pe canapea și nu-i pasă cum ţi-a fost ziua, este un semn clar că sentimentele lui au dispărut şi că, cel mai probabil are pe altcineva.

Berbecul este tipul care ţi-ar scrie cântece sau ar înregistra un întreg album dedicat ţie, dacă ar avea talent. Adoră să-şi exprime dragostea prin gesturi artistice. Ar putea fi fericit într-o relaţie cu tine, dar dacă eşti o persoană care nu se dă în vânt după lucruri spontane, atunci va prefera să găsească plăcerea în altă parte, găsind o modalitate discretă pentru a nu pierde ceea ce are acasă.

Aţi înţeles ideea. Fiecare semn zodiacal are povestea lui şi felul în care interacţionează atunci când este într-o relaţie amoroasă. Există totuşi zodii foarte rezervate sau liniştite, care, implicate într-o aventură, nu dau aproape deloc de bănuit. Astrologia însă are răspunsurile care te ajută să-ți dai seama cum se schimbă partenerul tău când ceva nu e tocmai în regulă.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Berbecul este genul de om fără inhibiţii. Fie că sunteţi acasă sau în public, e întotdeauna gata să devină intim în compania partenerei sale. De asemenea poftele sale sexuale sunt mult mai mari decât ale tale în general, graţie personalităţii sale înflăcărate. Dacă are o aventură, toate aceste afecţiuni vor dispărea aproape complet. Veţi observa că nu vă mai oferă aceeaşi atenţie şi nu îşi mai doreşte să aibă momente intime atât de des. Berbecii îşi poartă dragostea cu ei, deci dacă devin distanţi, atunci clar se întâmplă ceva.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Taurul va încerca întotdeauna să fie cinstit în relația sa cu tine. Dacă va ajunge să vă mintă, va fi măcinat de o asemenea trădare şi va lăsa adevărul să iasă la iveală în final. De asemenea, dacă va fi implicat într-o aventură, taurul nu va suporta ideea minciunii şi va trăi cu stresul că v-a înşelat încrederea. Chiar dacă nu vă va recunoaşte imediat, vă veţi da uşor seama că ascunde ceva. Va evita să vă vorbească şi va găsi scuze pentru a evita orice discuţie serioasă. Pentru a-şi găsi curaj să vă dezvăluie acest secret, vă va invita poate chiar să beţi, sperând că alcoolul îi va da puterea să fie sincer cu el, cu tine şi cu relaţia voastră. Va deveni irascibil şi se va simţi atacat chiar şi când îi veţi pune cele mai nevinovate întrebări. Gândul că el a făcut un asemenea gest şi că nu a fost fidel îl va urmări pretutindeni.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)

Geamănul are o prezență online foarte puternică - ceea ce înseamnă că are multe conturi de social media pe care le foloseşte în permanență. Aşa a fost şi înainte să vă cunoaşteţi, aşa va fi şi acum, deci nu ar trebui să fie un detaliu care să vă surprindă sau care să vă mai deranjeze, dat fiind faptul că ştiaţi de acest amănunt încă de la început. De fapt, toate conturile sale sunt probabil publice, create pentru a-şi face cât mai mulţi prieteni şi urmăritori în mediul online.

Dacă are o aventură, bărbatul Gemeni se va întoarce la 180 de grade. Fiind în mod normal o persoană deschisă, dacă încearcă să vă ascundă ceva, se va închide cât mai mult posibil. Vei observa de asemenea că-şi va ţine departe de tine telefonul şi nu va lăsa niciodată laptopul deschis în prezenţa ta, iar în anumite momente va deveni chiar paranoic. “Te uiţi prin lucrurile mele? Unde mi-e telefonul?” În mod clar nu îţi va fi greu să înţelegi că ceva este la mijloc şi că cel mai probabil eşti înşelată.

Rac (21 Iunie – 22 Iulie)

Racului îi place să se afle într-o relație atât de mult încât este genul acela de partener care efectiv nu-şi poate lua mâinile de pe tine. Într-un sens bun. Întotdeauna se gândește la tine și te asigură că știi cât de mult te apreciază, chiar dacă relaţia voastră este deja destul de veche. Într-o relaţie cu un Rac, toată nesiguranţa şi îndoiala lui dispare, fiind convins că acum are pe cineva care să-i acopere spatele.

Dacă bărbatul Rac are o aventură, va deveni rece, distras, sec şi indiferent. Va anula în ultimul moment o cină romantică pe care aţi plănuit-o demult şi va prefera să vă culcaţi devreme, totul doar ca să nu petreacă prea mult timp în preajma ta. Nu este genul care să nu te privească în ochi, aşa că dacă evită orice discuţie mai serioasă sau dacă se uită în alte părţi atunci când îţi vorbeşte, foarte probabil are ceva de ascuns şi ar trebui să iei urgent măsuri dacă nu îţi doreşti ca relaţia să se sfârşească subit.

Leu (23 Iulie – 22 August)

La prima întâlnire cu un bărbat Leu, acesta cu siguranţă s-a dat peste cap doar pentru a vă impresiona. Foarte asemănător cu o pasăre, dacă ar fi să analizăm metaforic această zodie: îşia rată penele şi îşi face dansul de împerechere pentru a-şi atrage partenera. Odată ce v-a cucerit, nu va mai fi aşa de interesant, va deveni pur şi simplu confortabil cu cine este el de fapt şi nu se va sfii să vă arate şi vouă acest lucru. Acest lucru nu înseamnă că şi-a pierdut interesul, ci doar nu mai simte nevoia să vă impresioneze pentru că ştie că-i sunteţi deja alături.

Dacă Leul are o aventură, se va întoarce la vechile obiceiuri. Va depune mai mult efort pentru aspectul său, va petrece mult timp în şifonier până va decide cu ce să se îmbrace şi nu va ieşi pe uşă până părul nu va sta aşa cum trebuie. Este simplu, dacă dintr-o dată va părea că încearcă prea mult să impresioneze, dar nu va fi pentru tine, e clar că lucrurile nu stau aşa roz pe cât credeai.

Fecioara (23 August – 22 Septembrie)

Fecioara știe că relațiile au nevoie de cinste și transparență totală pentru a supraviețui, astfel încât înșelăciunea și orice fel de aventură ies din discuție. Dar doar pentru că este credincios în relația cu tine, nu înseamnă că nu se gândește la modalități de a ieși din ea. Când își dă seama că îi place altcineva, el va folosi alte tactici pentru a vă anunța că acest lucru nu funcționează.

Mai degrabă decât să-l prindeți făcând ceva greşit şi imoral, bărbatul Fecioară va descoperi o cale de a te face să te desparți de el (în loc să facă el acest pas) pentru ca el să nu trebuiască să-și asume responsabilitatea. S-ar putea să încerce să te convingă că lucrurile sunt mereu plictisitoare și tensionate sau chiar își schimbă starea de spirit ca să te facă să vrei să-l părăsești, doar ca să-și poată avea aventura fără toată vinovăția. Fecioara poate fi foarte manipulativă.

Balanţa ( 23 Septembrie – 22 Octombrie)

Bărbatul aflat sub acest semn zodiacal poate fi o fire destul de dificil de intuit. Îşi poate ascunde sentimentele foarte bine, dar deseori îşi lasă emoţiile la suprafată, cât să poată fi văzute de oricine. Doar pentru că ar putea părea că se apropie de cineva nou nu înseamnă neapărat că te înșeală. Este genul de persoană care iubeşte să întâlnească oameni noi pentru că acest lucru îl face să-şi exerseze farmecul, dar nu pentru a avea intenţii serioase.

Dacă Balanţa are o aventură, va fi uşor să înţelegi, pentru că nu vă va mai include în planurile sale. De fiecare dată când ieşea în oraş sau prietenii săi îl chemau la o bere, după o săptămână grea de muncă, nu ezita o secundă să vă cheme, ştiind că sunteţi o persoană destul de importantă încât nu vrea să piardă orice moment în compania voastră. Dacă este infidel, acele zile sunt ca şi inexistente, pentru că nu vă va mai invita atunci când va ieşi alături de prietenii săi. Va lua de asemenea toate măsurile de precauție pentru a vă ține departe de viața sa socială.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Scorpionul urăște să fie tras la răspundere, chiar și atunci când îi e greu să nu fie secret și misterios. Chiar și atunci când se află într-o relație, Scorpionul are anumite secrete pe care tinde să le păstreze. Nu va fi atât de rău încât să fie iscate conflicte în cuplu, dar suficient încât veți simți mereu că nu-l cunoașteți complet. Scorpionul are nevoie de mult timp să se deschidă și să aibă încredere în partenera sa, dar nu simte întotdeauna că meritaţi acest lucru.

Dacă Scorpionul are o aventură, el se va întoarce și vă va acuza că îl înșelați. Aceasta este o tactică pe care crede că operează pentru că simte că dacă cineva spune "minciuni" despre el, atunci poate spune orice vrea astfel încât atenţia să nu mai fie pusă asupra lui. Ar putea avea o personalitate intensă, dar dacă îl cunoști pe Scorpion, îţi vei da seama când lucrurile nu sunt în ordine.

Săgetător ( 22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Bărbatul Săgetător este cunoscut pentru nonşalanţa de care dă dovadă într-o relaţie, până când simte că aceasta merită şi devine serioasă. Nu este de obicei genul care îşi asumă angajamente, dar dacă îi pasă de tine, va încerca să facă tot posibilul să fie un bun partener.

Când Săgetătorul are o aventură, nu vrea să ascundă nimic de la tine. Îl face să se simtă rău şi măcinat de gânduri, dar îi va fi greu pentru el să fie total cinstit cu tine. S-ar putea să te întrebe cum te simți în legătură cu relația sau să-ți pună întrebări, de parcă te-ai gândi vreodată cum ar fi să fii singură din nou sau alte detalii cu substrat. El are un mod foarte pasiv de a vă spune că acest lucru nu mai funcționează, deci căutați orice schimbări ciudate în modul în care el interacționează cu dvs. şi fiţi cât mai clari atunci când sesizaţi că nu mai sunt aşa dedicaţi relaţiei ca la început.

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

O relaţie este un lucru foarte important pentru un Capricorn, dar are şi el limitele sale. Când se va simţi nemulţumit de tine sau de relaţie în general, nu va încerca să repare lucrurile sau să rămână alături. Bărbatul Capricorn ştie încă de la început dacă ceea ce este între voi va dura, iar dacă devine infidel este pentru că ştie că nu va funcţiona, dar nu are încă destul curaj să îţi recunoască în faţă.

Dacă un Capricorn te înşală, o va face în cel mai matur mod posibil. Bine... matur pentru cineva care te înşală. Va inventa zeci de scuze legate de muncă sau familie pentru a fi departe de tine şi va face să pară că este extrem de ocupat, atât de ocupat încât tu nu mai eşti o prioritate.

Vărsător (20 Ianuarie – 19 Februarie)

Doar pentru că aveţi o relaţie, nu înseamnă că Vărsătorul nu vă vede ca pe un bun prieten. Bărbatul aflat sub acest semn zodiacal îşi tratează relaţia ca pe o extensie a prieteniei şi a familiei sale, ceea ce înseamnă că depune la fel de mult efort în menţinerea relaţiei pe care o are aşa cum depune cu fiecare relaţie din viaţa lui. Este unul dintre cele mai cinstite semne, pentru că ştie că dacă cineva ar fi minţit sau ar ascunde ceva de el, ar vrea să ştie cât mai curând posibil.

Dacă Vărsătorul are o aventură, această lipsă de onestitate pe care o urăște atât de mult va ieși la iveală. Îi va fi extrem de greu să recunoască şi nu va putea să te privească în ochi atunci când te minte. S-ar putea să nu fie prea evident la început, dar veți realiza că ceva este suspect în cele din urmă. Și dacă nu, aventura lui nu va dura mult timp - nu este genul de persoană care să tragă ceva neloial sau greşit când știe că poate răni pe altcineva.

Peşti (19 Februarie – 20 Martie)

Peştii adoră să fie implicaţi în relaţii pentru că firea lor este extrem de romantică şi călduroasă. Îi place mai ales faptul că a fi cu tine îl face o persoană mai puternică, mai bună, în ochii lui. El știe că uneori poate deveni prea copleșit de orice se întâmplă în viața lui, dar te va face să te simţi ca şi când eşti spaţiul său de confort.Aşteaptă-te să devină mult mai relaxat în compania ta, mai ales că, la urma urmei, alături de tine are tot ceea ce are nevoie.

Chiar şi în situaţia în care el ar avea o aventură, va dori să petreacă cât mai puţin timp departe de casă, chiar dacă asta ar însemna să se compromită în situaţia în care s-ar da de gol fără să vrea. Poate că de fapt, bărbatul Peşti şi-ar dori să facă lucruri pe care în mod normal nu le face cu tine, cum ar fi să ieşiţi în weekend sau să staţi până târziu de vorbă. De asemenea, în cazul în care vei afla de isprava lui şi îl veţi confrunta, va alege să facă pe victima, ba chiar are destul talent încât să te facă pe tine să te simţi vinovată pentru acţiunile lui aşa că aveţi grijă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cum înşală bărbaţii în funcţie de zodie