Antena Meniu Search
x

Cum îți asortezi ramele de ochelari cu vestimentația?

Ochelarii de soare pot preveni vătămarea ochilor de catre razele UV, îți pot îmbunătăți vederea și pot face senzație, remarcându-se ca un accesoriu nelipsit în industria fashion. Experții în domeniul îngrijirii ochilor încurajează purtarea ochelarilor de soare.

- pixabay.com

Ochelarii de soare pot preveni vătămarea ochilor de catre razele UV, îți pot îmbunătăți vederea și pot face senzație, remarcându-se ca un accesoriu nelipsit în industria fashion. Experții în domeniul îngrijirii ochilor încurajează purtarea ochelarilor de soare, mai ales pe cei cu lentilele polarizate chiar și pentru cele mai nonconformiste stiluri vestimentare abordate. Așadar, indiferent dacă optezi pentru cei tip aviator, cat eye sau modelul supradimensionat, e util să știi că ramele ochelarilor de femei trebuie să fie în concordanță și cu ținuta aleasă.  

Stilul se traduce printr-o serie de atribute cu legături strânse, în raport cu personalitatea fiecăruia. Ca atare, îmbrăcămintea împreună cu accesoriile (pantofi, geantă, ochelari și bijuterii) trebuie să formeze un tot unitar din care să se reflecte tușa personală, originalitatea și nu în ultimul rând atitudinea potrivită.  

A fi la modă înseamnă în primul rând grija față de propria persoană. Deci, îți poți proteja ochii de razele soarelui și să arați elegant deopotrivă, dacă vei face alegerile potrivite. O adevărată fashionista se cunoaște de departe și se “trădează” prin: atenția față de detalii, interes continuu pentru ce aduce nou moda sau modalitatea prin care poate reinterpreta și însuși un stil revenit în actualitate.  

Ce ar trebui să ai în vedere?

Revenind la noul sezon primăvară-vară, completează-ți colecția de ochelari de soare în funcție de stil personal și indiferent de formele alese, ai grijă că ramele acestora să completeze armonios ținuta. Ochelari de soare sunt o necesitate pentru vacanța perfectă sau acoperirea ochilor după o noapte plină de distracție.

Pentru cele cărora le place să atragă atenția și sunt foarte feminine, ochelarii de ochelari de dimensiuni mari și cei cu lentilă oglindă sunt alegerea perfectă. Vei fi atracția momentului într-o plimbare pe plajă sau lângă piscină dacă ținuta are în componența elemente frumos accesorizate, de tipul unui pareo multicolor, din materiale vaporoase și fine.  

Ochelarii de dimensiuni extraordinare sunt perfecți pentru acele dimineți în care dorești să protejezi cât mai mult ochii și fața sau acele perioade în care soarele este prea luminos și te deranjează.  

Se poate opta pentru ochelarii de soare aviator atunci când stilul tău vestimentar este ceva mai relaxat, eclectic, poate chiar unul chic fără efort. Colecțiile caselor mari producătoare fac reveniri actualizate pentru noul sezon, deci cu siguranță ai de unde să alegi, dacă ești în căutarea unei perechi noi. Atrage toate privirile și cumpără modelul cu lentile fumurii sau în degrade pentru un plus de mister.

Alegând culori îndrăznețe ale lentilelor sau rame clasice, așa vei adăuga o notă de nonconformism, atitudine și strălucire oriunde te-ai afla. Tendințele au o multitudine de oferte, deci asigură-ți perechea potrivită. De la nuanțe clasice, culori vibrante și ajungând până la negru, rame groase ori subțiri, modelul cat eye va sublinia delicatețea trăsăturilor până spre cel mai mic detaliu. Inspiră-te din modă anilor ‘50, ‘60 și transformă-te într-o Marilyn Monroe autentică. Jocă-te cu creativitatea și reinterpretează stilul în funcție de preferințele tale, cu atât mai mult cu cât în mod sigur, ideile tale au surse bine documentate.

Marii producători de ochelari de soare își asumă misiunea de a crea produse care să te ajute să obții cât mai mult entuziasm în fiecare moment al purtării. Crearea lentilelor polarizate permit observarea culorilor atât de real și intens, încât acest lucru maximizează întreagă experiență vizuală. Nouă tehnologie a culorilor îmbunătățește claritatea și culoarea naturală pentru a permite observarea cât mai mult detaliu, dincolo de capacitățile normale. Prin aceasta, obiectivul oferă o definiție mai mare, o culoare mai naturală și claritate neegalată. Așadar, fii la curent cu propunerile actuale și achiziționează și tu perechea care te reprezintă cel mai mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cum îți asortezi ramele de ochelari cu vestimentația?