Antena Meniu Search
x

Cum să-ți surprinzi iubita chiar dacă nu e ziua ei

Dacă tu și iubita ta aveți o relație care nu se caracterizează prin conformism, cu siguranță nu aveți nevoie să așteptați zilele de naștere pentru a vă face cadouri. Nu mereu este nevoie de o ocazie specială ca Ziua Îndrăgostiților.

de Redactia Observator

la 23.07.2019, 18:45

Dacă tu și iubita ta aveți o relație care nu se caracterizează prin conformism, cu siguranță nu aveți nevoie să așteptați zilele de naștere pentru a vă face cadouri. Nu mereu este nevoie de o ocazie specială ca Ziua Îndrăgostiților, Dragobetele sau Crăciunul pentru a porni în căutarea unui dar. Ce faci, însă, când florile și bomboanele nu intră pe listă, iar bijuteriile nu fac parte din slăbiciunile jumătății tale? O listă cu idei nonconformiste este mereu binevenită.

Un tort home made

Ce rost are să pregătești o cină romantică doar pentru ca iubita ta să constate că nu te-ai putut abține de la a recrea un clișeu de Hollywood? În loc să pierzi timp și să irosești resurse importante, joacă totul pe o carte: prepară-i iubitei tale un tort. Poți alege o formă neconvențională, care să-i amintească de hobby-urile ei, cum ar fi un bocanc de munte, o mașină sau un aparat foto. Cu siguranță nu vei realiza o operă de artă, dar amuzamentul pe care îl vei stârni va avea un efect mai romantic decât crezi. 

Un cadou ieșit din tipare

Am stabilit deja faptul că nu are rost să cauți pentru ziua iubitei tale o poșetă, un set de cosmetice sau o bijuterie. Ce faci, însă, dacă vrei un cadou fizic, dar nu-ți plac soluțiile banale? Unele cadouri pentru femei nu trebuie să respecte stereotipurile pe care le știm cu toții și tocmai asta le face să fie unice. O carte cu rețete pentru cocktailuri, un hamac pentru picioare, o hartă răzuibilă a lumii sau o mască de dormit sub forma unui cap de vulpe sunt daruri care în primă fază vor uimi, iar apoi vor încânta.

O experiență plină de adrenalină

Vă place să împărțiți fiecare experiență și să descoperiți senzații noi împreună? Ce-ar fi să măriți miza și să urcați la nivelul următor în materie de senzații tari? Oferă-i iubitei tale experiența unui salt cu parașuta în tandem, a unei ture de rafting pe un râu învolburat sau a unui curs de pilotaj sportiv. Cu siguranță vă veți distra, iar curiozitatea de a vă avânta pe un teren complet nou vă va uni și mai mult.

Un bilet la concertul artistului ei preferat

Acest dar îți va solicita toată atenția și te va obliga la un exercițiu aparte de discreție. Nu doar că va trebui să pândești momentul în care se deschid comenzile pentru bilete, dar va trebui să găsești o scuză plauzibilă pentru care nu veți putea ajunge la concert. Totul pentru ca iubita ta să nu cumpere biletele înaintea ta, iar planul tău de a o surprinde să fie zădărnicit. Ca măsură de siguranță, poți complota cu toată gașca voastră pentru ca toți să apară în fața scenei, ca și cum totul ar fi o coincidență. 

Un copac cu poveste

Unele cadouri nu sunt destinate unui moment anume, ci sunt gândite pentru un scop mai profund. Printre acestea se numără și gestul de a planta un arbore, căruia să-i atribui o semnificație aparte. Dacă ai la dispoziție o curte spațioasă, nu ezita să-i oferi iubitei tale cea mai frumoasă materializare a încrederii pe care ar trebui să o aibă în tine pe termen lung. 

Cadoul ideal pentru iubita ta există, tot ce trebuie să faci este doar să ieși din convenții și să alegi exact ceea ce ar încânta-o. Cu puțin curaj și cu ideile de mai sus vei găsi ce cauți mai repede decât crezi. 

Credit foto: Shutterstock

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cum să-ți surprinzi iubita chiar dacă nu e ziua ei