Antena Meniu Search
x

Cuplurile trebuie să aibă un stil unitar

Ce poate fi mai ridicol, decât un cuplu în care ea este îmbrăcată elegant, iar el pare că tocmai a venit de la un meci de fotbal cu băieţii?!

Vezi și

 Ce poate fi mai ridicol, decât un cuplu în care ea este îmbrăcată elegant, iar el pare că tocmai a venit de la un meci de fotbal cu băieţii?! Aşa că, pentru a evita să ne facem de râsul lumii, trebuie să avem grijă să fim îmbrăcaţi asemănător.

Asta nu înseamnă să avem tricouri-gemene sau acelaşi tip de încălţăminte. Doar ca - din punct de vedere cromatic şi stilistic - să dăm impresia unui tot unitar. În cele mai multe cazuri, femeia are ultimul cuvânt în legătură cu vestimentaţia partenerului. Ea are grijă ca el să fie îmbrăcat îngrijit, dar şi la modă.

Dacă femeile ştiu precis tendinţele acestui an, bărbaţii sunt tentaţi să le ignore, pe principiul "Nu contează, comod să fie". Însă şi pentru ei există nişte reguli. Aşadar, stimaţi domni, aveţi grijă ce purtaţi şi - mai ales - când. De multe ori puteţi duce în derizoriu un obiect vestimentar extraordinar, doar pentru că este nefericit asociat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cuplurile trebuie să aibă un stil unitar