Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Curajul se testează la înălțime. Zeci de turiști au ales tiroliana din Pasul Ciumârna pentru o porție zdravănă de adrenalină

Zeci de turişti au ales să-şi petreacă a treia zi din an în zbor. Iar pentru asta au ales cea mai lungă tiroliană dintr-o singură bucată din ţară. Dacă pentru unii era prima încercare, alţii deja sunt specialişti.

de Andreea Petrescu

la 03.01.2021 , 20:37

  • Tiroliana are are o lungime de 1,1 kilometri.
  • La 100 de metri deasupra pământului şi la viteze ameţitoare ce pot atinge şi 130 km/h, au fost destui şi cei care au tremurat puţin de frică.

Suntem în Pasul Ciumârna, judeţul Suceava. Zeci de turişti au ales să petreacă pe coardă ultima zi din vacanţa de Sărbători.

Este o porție zdravănă de adrenalină de 60 de secunde. Atât durează să ajungeți din capătul celălalt până aici la coborârea de la tiroliana.

La Pasul Ciumârna este cea mai lungă tiroliană dintr-o bucată din țară

Vezi și

Tiroliana are are o lungime de 1,1 kilometri. La 100 de metri deasupra pământului şi la viteze ameţitoare ce pot atinge şi 130 km/h, au fost destui şi cei care au tremurat puţin de frică.

Ion Curea, administrator: ”În perioada asta avem deschis în fiecare zi de la 11 la 17. Probabil dupa 10 ianuarie o sa avem doar în weekenduri. Fără programări, în ordinea sosirii”.

Tiroliana are două sisteme de frânare aduse din Suedia şi Statele Unite ale Americii. Cei care doresc să simtă zborul de un kilometru trebuie să scoată din buzunar 50 de lei pentru o tură.

Andreea Petrescu Like

A început ca o joacă în urmă cu aproape 20 de ani și s-a transformat repede în meserie. Undeva pe parcurs a devenit pasiune și chiar o boală pe care nu vreau să o vindec.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Curajul se testează la înălțime. Zeci de turiști au ales tiroliana din Pasul Ciumârna pentru o porție zdravănă de adrenalină