Antena Meniu Search
x

Cursă cu noroiul până în gât în Pădurea Mogoşoaia

"Goana după aur" poate fi tradusă în goana prin noroi, pentru sute de bucureşteni! A fost o competiţie zdravănă astăzi pentru ei, în Pădurea Mogoşoaia! Participanţi de toate vârstele au alergat şi s-au târât prin noroi cinci kilometri prin gropi, şanţuri înguste şi tuneluri!

Vezi și

 Se târăsc în genunchi şi în palme, şi se încurajează ca într-o mare familie! Sunt cu toţii în aceeaşi capcană mlăştinoasă, cu frânghiile de deasupra capului care îi împiedică să se ridice. Dar primul obstacol e depăşit cu brio, de unul dintre domni.

Cursa nu se opreşte însă aici. O gaură adâncă le apare în faţă, iar o tânără în portocaliu se împotmoleşte. În noroi îşi înfig adidaşii rând pe rând şi ceilalţi concurenţi. Unul dintre ei împinge din spate o tânără prinsă pe marginea şanţului.

Că fetele sunt întotdeauna mai lente, s-a văzut! O brunetă în roşu s-a schimbat la faţă când a pus piciorul în apa rece din una dintre gropi. Pe notele unei melodii ritmate, concurenţii au lăsat pământul şi şi-au pus muşchii în funcţiune!

Cea mai nebună cursă prin noroi s-a terminat însă curat! Şi nu ne referim la cum s-a desfăşurat competiţia! După cei cinci kilometri presăraţi cu obstacole, a urmat duşul. Cu furtunul!

Dar măcar are o medalie! N-a ieşit el numărul 1 din competiţie. De adevăratul câştigător n-am reuşit să dăm, pentru că se pare, nu se săturase de alergat. A fugit imediat după cursă, cu tot cu premiul de 1500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cursă cu noroiul până în gât în Pădurea Mogoşoaia