Antena Meniu Search
x

Curtea de Arges: Peste 300 de oameni, la slujba de pomenire a victimelor

Fosta cetate de scaun a Tarii Romanesti a incremenit in durere. Patru sicrie au fost purtate pe umeri in fata bisericii domnesti

Vezi și

Este cea mai veche ctitorie voievodala din Tara Romaneasca. O slujba oficiata de 20 de preoti. Sute de maini unite intr-o rugaciune muta inaltata spre cer. Lacrimi, durere, neputinta, revolta. O ilustrata neagra, dintr-o vacanta cu o alta destinatie finala.

Pe vremuri primeam ilustrate de la rudele plecate in vacanta. Erau cuvinte pe care le asteptam cu mare placere. Vremurile s-au schimbat, dar vestile de la cei dragi le asteptam la fel de mult. Acum vin pe telefon sau pe net, dar, vin. Vacanta din Munenegru a avut ca destinatie finala moartea. Nimeni n-a mai apucat sa trimita vesti. Nimeni nu s-a gandit ca e ultima vacanta. De fapt, nimeni n-a mai avut timp sa gandeasca. Moartea a lovit in rapa blestemata. astazi, ilustratele sunt negre. Pe ele sunt scrise numele celor care nu s-au mai intors din vacanta. Un oras de lacrimi. Un oras de ploi. Un oras cernit. Curtea durerii pentru cei ramasi. La Curtea de Arges, ploua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Curtea de Arges: Peste 300 de oameni, la slujba de pomenire a victimelor