Antena Meniu Search
x

Turiştii care vizitează centrul Braşovului îşi pot lăsa bagajele în cutii de depozitare special amenajate

Turiştii care ajung în Braşov pentru o vizită de câteva ore nu mai trebuie să-şi care peste tot bagajele. În centrul oraşului, au fost amenajate mai multe locuri de depozitare, în care oamenii îşi pot lăsa rucsacii sau trollerele, ca să se poată plimba în voie.

de Redactia Observator

la 18.02.2020, 17:12

Vezi și
  • Cutiile au fost testate în Germania şi rezistă la forţare cu un un levier şi la glonţ.
  • Plata pentru a folosi o astfel de cutie se poate face şi cash, dar şi cu cardul

Turiştii care ajung în Braşov pentru o vizită de câteva ore nu mai trebuie să-şi care peste tot bagajele. În centrul oraşului, au fost amenajate mai multe locuri de depozitare, în care oamenii îşi pot lăsa rucsacii sau trollerele, ca să se poată plimba în voie. În plus, scapă de o mare bătaie de cap: teama de a nu-şi uita vreun bagaj pe undeva.

Locurile de depozitare mai pot avea o funcţie. Dacă faceţi un comision cuiva, nu mai este nevoie să vă sincronizaţi programul cu destinatarul. Îi puteţi lăsa acolo pachetul.

Fie că aţi venit în oraş pentru o vizită de o zi sau vă faceţi check-out-ul de la apartamentele în regim hotelier şi vreţi să mai petreceţi o zi la Braşov, oricine poate apela la această soluţie.

Sunt peste 50 de dulapuri, iar plata se poate face atât cash, cât şi cu cardul.

Cei care vin să îşi lase bagajele, trebuie să plătească între 25 şi 40 de lei. Ba mai mult cei care vin la schi în Poiana Brasov îşi pot lasa schiurile într-un astfel de compartiment.

În cazul dulapurilor de mari dimensiuni, avantajul este că sunt foarte încăpătoare şi intră mai multe bagaje. Astfel, dacă mergeţi în grup, tariful se împarte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel de spaţii de depozitare, mai sunt doar în Bucureşti. Le găsim la Gara de Nord, pe aeroport, dar şi în Centrul Vechi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Turiştii care vizitează centrul Braşovului îşi pot lăsa bagajele în cutii de depozitare special amenajate