Dacă porcul se îngrasă în ajun, mielul se scumpeşte
Oierii au schimbat strategia de marketing. Şi au ridicat preţurile în ajun. Au fost miei puţini şi s-au dat repede. Aşa că în Vinerea marea, kilogramul de carne a fost mai scump. Nu e loc de negocieri, iar preţurile de azi au strânit revolta clienţilor
Oierii au schimbat strategia de marketing. Şi au ridicat preţurile în ajun. Au fost miei puţini şi s-au dat repede. Aşa că în Vinerea marea, kilogramul de carne a fost mai scump. Nu e loc de negocieri, iar preţurile de azi au strânit revolta clienţilor
Strategia din anii trecuţi n-a mai ţinut de data aceasta. Cei care cumpărau mielul pe ultima sută de metri, îl luau mai ieftin. Anul aceasta, carnea de miel s-a scumpit în ajun. Aşa că Paştele a adus în loc de pace, revoltă.
Carnea de miel se vinde în Bucureşti şi în Constanţa la preţuri cuprinse între 25 şi 27 de lei pe kilogram. La Cluj preţurile variază între 22 şi 25 de lei pentru carcasă şi 10 lei în viu. Mai ieftină este în Sibiu şi Alba, unde kilogramul este 20 de lei. Cei care au cumpărat zilele trecute, înainte de scumpiri, spun că au făcut cea mai bună alegere.
Comercianţii estimează că până în ziua de Paşte vor vinde peste 3 milioane de miei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰