Antena Meniu Search
x

Video Daniel Ardelean, de la Chefi la Cuţite la bucătar pentru nevoiaşii din Baia Mare

Le-a arătat chefilor că ştie să gătească, iar acum pune în practică tot ce a învăţat pentru a le oferi celor nevoiaşi o masă caldă.

de Redactia Observator

la 09.12.2020, 10:02

Vezi și
  • Daniel Ardelean a ales să gătească mâncare caldă pentru nevoiaşii din Baia Mare.
  • Daniel Ardelean găteşte într-un centru coordonat de un preot catolic încă din 1994.

Daniel Ardelean este un fost concurent Chefi la Cuţite, iar în această perioadă găteşte în bucătăria unui centru social din Baia Mare. La final, cei ce trăiesc pe străzile din oraş îi plătesc nota cu aplauze.

Daniel Ardelean a început să gătească de mic, iar în 2016, pe când avea doar 19 ani, a intrat în echipa lui Florin Dumitrescu, la Chefi la Cuţite. Astăzi, l-am găsit pe Daniel în bucătăria unui centru social din Baia Mare, făcând ce știe el mai bine.

Daniel Ardelean, bucătar: Facem o supă de tăiţei şi la felul doi pulpe de pui cu piure de cartofi şi o să facem un sos de legume.

Având mai mult timp liber în perioada sezonului rece, tânărul a ales să-i bucure pe cei nevoiași. Proiectul în care este implicat se va derula timp de cinci luni.

Daniel Ardelean, bucătar: Sunt oameni de pe stradă şi eu mi-am făcut un test, de multe ori. Dacă nu mănânci o zi întreagă ca să înţelegi ce trăiesc ei în fiecare zi. Asta mă determină pe mine foarte mult să le pregătesc de mâncare.

Proiectele caritabile nu se termină, însă, în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Ovidiu Popan, preşedinte asociaţie: O să îmbrăcăm oamenii nevoiaşi care o duc mai greu şi care nu au posibilităţi financiare.

Centrul social în care gătește Daniel este coordonat de un preot catolic încă din anul 1994. Doar prin acțiuni de voluntariat, părintele a reușit să le ofere persoanelor fără adăpost o masă caldă, un loc unde să doarmă, dar și alte servicii sociale sau educaționale. Gestul lui Daniel nu rămâne însă nerăsplătit. Fiecare masă se termină cu aplauze și mulțumiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Daniel Ardelean, de la Chefi la Cuţite la bucătar pentru nevoiaşii din Baia Mare