Antena Meniu Search
x

Darius Dadoo, magicianul florilor, condus pe ultimul drum

A plecat să ducă în cer Raiul lui de pe pământ. Magicianul florilor, cunoscut de toţi ca Darius Dadoo, a fost condus pe ultimul drum. A fost înmormântat la Sibiu, de prieteni şi fratele său geamăn

Vezi și

A plecat să ducă în cer Raiul lui de pe pământ. Magicianul florilor, cunoscut de toţi ca Darius Dadoo, a fost condus pe ultimul drum. A fost înmormântat la Sibiu, de prieteni şi fratele său geamăn. 

Pentru Darius, viaţa era doar fericire. Şi bucurie multă, pe care a reuşit s-o împartă oamenilor. Prin aranjamentele sale de flori, făcute cu pasiune. A plecat însoţit de mii de flori albe, de care era îndrăgostit. Darius a murit fulgerător, într-un accident.

Un camion imens, plin cu flori a fost pregătit pentru Darius. O mare de alb, care a purtat aceeaşi semnătură ce i-a adus în cei doar 26 de ani de viaţă multe bucurii.

Darius a fost atras de flori, încă de când era un copil. A făcut din dragostea lui pentru frumos o meserie, o afacere care s-a născut la Sibiu şi a înflorit la Bucureşti.

A lucrat cu branduri mari. Era plin de idei şi încerca mereu să se autodepăşească.

Se spune că floriştii nu primesc flori. Darius a primit în ultimele zile, cât nu a primit într-o viaţă. De când s-a aflat vestea că tânărul designer a murit într-un accident sute de buchete de flori, pregătite de prietenii lui au fost lăsate la întâmplare, în diverse locuri publice, prin parcuri sau pe stradă, în toată ţara. Totul, în memoria lui Darius, pentru toţi cei care ştiu să se bucure de ceea ce el a iubit cel mai mult - florile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Darius Dadoo, magicianul florilor, condus pe ultimul drum