Antena Meniu Search
x

Data pentru nuntă, misiune imposibilă și în 2021. Zilele de sâmbătă pot ajunge la licitație

Căsătoria în 2021 pare misiune imposibilă. Sălile de evenimente sunt deja ocupate până la refuz şi mirii au ajuns să caute chiar şi ziua de joi, numai să fie siguri că au unde să organizeze petrecerea. În unele cazuri, zilele de sâmbătă vor fi chiar scoase la licitaţie. Cine dă mai mult primeşte "da"-ul de la organizatorul de evenimente.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 09.08.2020, 01:29

Vezi și
  • Inclusiv ziua de joi intră în calculele viitorilor miri
  • În timp ce unele spaţii au programul plin pentru 2021, alţi patroni au anunţat deja că vor închide afacerea

Nunta, visul frumos al îndrăgostiţilor, a fost amânată pentru anul viitor, din cauza pandemiei. Doar cei care s-au grăbit au găsit o dată disponibilă pentru 2021. 

Patricia şi Andrei ar fi trebuit să aibă nunta în primăvară, însă a fost anulată. Caută acum un loc liber pentru anul viitor. 

Patricia: Ne gândeam pentru septembrie, octombrie. O să reducem din numărul de invitaţi. Poate chiar la jumătate în funcţie de ce locaţie găsim. 

Andrei: Ne uităm să ne închiriem o proprietate privată. 

Proprietăţi care acum sunt la mare căutare. Locaţiile pentru nunţi sunt rezervate aproape în totalitate, pentru întreg anul. Nici nu se mai ţine cont de sezonul clasic pentru astfel de evenimente. 

Carmen Ioniţă, organizator de evenimente: Dacă până acum începeau evenimentele în mai, acum încep în luna februarie şi se termină în luna noiembrie. Este un an aglomerat. 

Mariana Mitroi, patronul unei locaţii: Pentru anul viitor, în proporţie de 85%, perioada de sezon este ocupată, dacă ne referim strict la perioada favorită de clienţii români, începând cu luna mai şi până la sfârşitul lunii septembrie. 

Dacă zilele tradiţionale pentru nunţi erau vineri, sâmbătă şi duminică, acum inclusiv ziua de joi intră în calculele viitorilor miri.

Alin Caraman, organizator de evenimente: Noi în locaţiile noastre pentru sâmbete, lunile iunie, iulie, august suntem deja de 2,3 luni sold out. 

Mirii care şi-au anulat nunta au pierdut şi bani. Cei mai mulţi cer acum reduceri substanţiale pentru anul viitor.

Carmen Ioniţă, organizator  de evenimenteReducerile pe care le cer mirii în momentul de faţă sunt şi de 50%. Nu avem cum să dăm reducerile astea pentru că avem cheltuieli foarte mari, fixe, de administrare, şi de multe ori preferi să nu iei evenimentul decât să ieşi în minus. 

Alin Caraman, organizator de evenimente: Pentru o sâmbătă, într-o locaţie bună, în niciun caz nu va fi. Chiar estimez că va fi un sistem de licitaţie pentru 3-4 sâmbete care mai sunt într-o locaţie bună, pe principiul "cine dă mai mult". 

În timp ce unele spaţii au programul plin pentru anul viitor, alţi patroni au anunţat deja că vor închide afacerea, din cauza pierderilor financiare de până la 80%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Data pentru nuntă, misiune imposibilă și în 2021. Zilele de sâmbătă pot ajunge la licitație