Antena Meniu Search
x

De 25 de ani, doi părinţi din Buşteni îşi caută cu disperare fiica

Doi părinţi din Buşteni îşi caută cu disperare fiica. I-au pierdut urma după ce, acum 25 de ani au dat-o spre adopţie ca s-o salveze de la moarte.

Vezi și

Doi părinţi din Buşteni îşi caută cu disperare fiica. I-au pierdut urma după ce, acum 25 de ani au dat-o spre adopţie ca s-o salveze de la moarte. 

Cea mică s-a născut cu o malformaţie, iar şansa ei a venit de la un medic din Franţa. Înfierea a fost atunci singura cale prin care copila a putut pleca la Paris, pentru a fi tratată. În România însă, părinţii de sânge, cărora li s-a promis că nu vor pierde legătura cu fiica lor, plâng de dor. Nu şi-au văzut copila nici măcar într-o fotografie.

Sunt singurele amintiri ale unei mame cu fiica ei: două imagini, bine păstrate în minte, pe care le vede aproape în fiecare zi. Femeia vorbeşte despre Lavinia fiica pe care o caută de 25 de ani. Povestea ei începe în 1989, pe 11 noiembrie, chiar în ziua în care s-a născut.

O malformaţie serioasă la coloană îi dădea puţine şanse de viaţă micuţei. Fără bani şi fără posibilitate de tratament în ţara noastră, părinţii au decis să o aducă acasă. Aici, pediatrul din zonă a venit cu o propunere.

Şapte luni, în fiecare zi, părinţii au vizitat-o. Îşi vedeau copilul cum creşte, însă erau măcinaţi de gândul că-l pot pierde în orice clipă. O minune din Ceruri. Aşa au văzut-o atunci părinţii Laviniei pe doctoriţa din Franţa şi i-au acceptat propunerea fără să clipească.

Lavinia a luat drumul în Occidentului, a fost operată în Paris şi viaţa ei a fost salvată. Familia a aflat asta din câteva scrisori.

Argumentele erau legate tot de sănătatea şi binele copilei, iar părinţii au cedat în faţa lor şi au semnat hârtiile de adopţie. Din acea zi, însă, veştile despre Lavinia au început să fie tot mai puţine. Tatăl fetei încă mai păstrează ciornele scrisorilor prin care o roagă pe mama adoptivă să le dea veşti.

Iar toată familia speră că într-o zi, Lavinia le va călca pragul, măcar pentru câteva ceasuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » De 25 de ani, doi părinţi din Buşteni îşi caută cu disperare fiica