Antena Meniu Search
x

De azi se plătesc impozitele și taxele locale

Înghesuială mare la Serviciul de Taxe şi Impozite din Primăria Tg. Mureş! Şi asta pentru că localnicii s-au îngrămădit pentru a-şi plăti dările la stat. După cum ne-am obişnuit, majoritatea au fost pensionari.

Vezi și

Înghesuială mare la Serviciul de Taxe şi Impozite din Primăria Târgu Mureş! Şi asta pentru că localnicii s-au îngrămădit pentru a-şi plăti dările la stat. După cum ne-am obişnuit, majoritatea au fost pensionari.

Ştiu foarte bine că oamenii care îşi plătesc impozitele până la sfârşitul lunii martie, beneficiază de o reducere de 10 la sută.

E un du-te-vino permanent pe holurile Direcţiei de Impozite şi taxe din Tîrgu Mureş. E prima zi în care se plătesc impozitele şi taxele locale, iar oamenii au venit să-şi achite dările către stat, aşa cum fac în fiecare an.

Cei mai mulţi sunt persoane trecute de prima tinereţe, care au reuşit chiar să formeze cozi. Ca să scape de obligaţii, spun vârstnicii.

Pe acelaşi subiect

Oamenii plătesc din prima zi şi pentru a beneficia de scutirea de 10 la sută, pe care o primesc dacă achită până la 31 martie.

"Referitor la taxele şi impozitele din 2017, acestea au rămas la nivelul celor din 2016, deci nu s-au modificat, se va plăti aceeaşi taxă atât pt teren, clădiri şi mijloace de transport.", spune directorul Serviciului de Taxe şi Impozite de la Primăria Târgu Mureş, Szoverfi Vasile.

Termenul scadent pentru achitarea impozitelor şi taxelor locale este 30 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » De azi se plătesc impozitele și taxele locale