Antena Meniu Search
x

De ce este importantă o vacanță în doi și cum îți poate consolida relația

Ritmul de viață alert și preocuparea pentru evoluția în carieră se pot transforma în adevărate obstacole în ceea ce privește viața ta personală, indiferent dacă ești singură sau dacă ai un partener de viață.

de Redactia Observator

la 20.11.2019, 17:30

De ce este importantă o vacanță în doi
De ce este importantă o vacanță în doi și cum îți poate consolida relația - Shutterstock

Ritmul de viață alert și preocuparea pentru evoluția în carieră se pot transforma în adevărate obstacole în ceea ce privește viața ta personală, indiferent dacă ești singură sau dacă ai un partener de viață.

În cea de a doua situație, riscurile sunt chiar mai mari, pentru că este posibil ca, atunci când ajungi acasă după o zi obositoare la locul de muncă, să nu mai ai energia necesară pentru a te purta așa cum ți-ai dori față de partenerul tău.

Însă relația de cuplu poate fi consolidată în mai multe moduri, iar unul dintre acestea este o vacanță în care să plecați împreună și care să vă facă să uitați de toate grijile. În plus, escapada poate reprezenta și un impuls foarte bun pentru perechea ta să îți facă o surpriză, așa că ar fi bine să fii pregătită emoțional pentru orice. 

O cerere în căsătorie

Cererea în căsătorie nu trebuie neapărat să vină după o relație de câțiva ani, pentru că, până la urmă, ceea ce contează nu este perioada de când sunteți împreună, ci intensitatea și sinceritatea sentimentelor dintre voi. Nu există un moment anume pentru a oferi un inel de logodna, pentru că acesta depinde doar de voi doi și de cum îl face fiecare pe celălalt să se simtă. Dacă urmează să pleci într-o vacanță cu partenerul tău, relația dintre voi vă face fericiți pe fiecare și adesea ajungeți să vorbiți despre un viitor împreună, s-ar putea ca vacanța în care veți merge să fie momentul pe care partenerul tău îl aștepta pentru a face ceea ce unii numesc „pasul cel mare” într-o relație, și anume să te ceară, oficial, de soție. 

Totuși, este bine să nu îți faci speranțe în acest sens dacă nu ai motive sau dacă ești conștientă că, în ultima vreme, lucrurile nu au mers chiar cum ar fi trebuit între voi. Chiar dacă tu îți dorești o concretizare a relației, este foarte important să nu pui presiune pe partenerul tău, pentru că nu vei face decât să amâni momentul mult dorit. Toate vin la timpul lor, așa că bucură-te de vacanța în care vei pleca, fără să te gândești la lucruri care te-ar putea stresa. 

Un cadou pe care ți-l dorești de mult timp

Tu știi mai bine ca oricine în ce etapă a relației vă aflați, așa că știi, de asemenea, și ce așteptări trebuie să ai de la partenerul tău. Poate că legătura dintre voi nu este încă atât de puternică pentru a încheia o logodnă, dar acest lucru nu înseamnă că partenerul tău nu îți cunoaște dorințele și că nu vrea să te facă fericită. De aceea, este posibil ca în această vacanță, mai ales dacă nu ați mai fost de mult timp într-un concediu doar voi doi, cel pe care îl iubești să își exprime aprecierea și dragostea față de tine oferindu-ți fie un cadou despre care știe că ți-l dorești de mult timp, fie unul despre care este sigur că te-ar face fericită. 

Unul dintre darurile care cu siguranță ar face orice femeie fericită sunt bijuteriile cu diamante, iar partenerul tău știe fără dubiu acest lucru. Totuși, dacă îți dorești foarte mult o astfel de bijuterie, nu ezita să îți exprimi dorința și, poate, vei avea parte de o surpriză în vacanță. Un astfel de obiect nu ar trebui să lipsească din accesoriile niciunei femei, deoarece completează în cel mai rafinat și elegant mod o ținută.

Vă redescoperiți reciproc și vă reîmprospătați sentimentele 

Dragostea nu constă, însă, în oferirea de bijuterii sau de alte obiecte materiale, chiar dacă, acestea ajută, de multe ori, la exprimarea ei atunci când sunt oferite în dar. Dincolo de ocazia unei eventuale cereri în căsătorie sau de cea a unui cadou spectaculos, o vacanță în doi este șansa de a recupera timpul pierdut, de a vă reîmprospăta sentimentele unul față de celălalt și de a vă reaminti unul altuia de ce v-ați ales. 

Perioada pe care o vei petrece împreună cu partenerul tău în vacanță trebuie să fie total lipsită de stres, în care fiecare își dă tot interesul pentru confortul celuilalt, nu doar pentru cel al propriei persoane. Acum, nu veți mai fi despărțiți pe parcursul zilei de locul de muncă sau de lipsa de energie și veți putea face exact ce vă doriți: să vizitați la pas orașul în care vă aflați, să mâncați delicatesele din zonă sau pur și simplu să vă relaxați împreună admirând peisajele. Felul în care vă veți petrece timpul depinde doar de alegerea voastră, ceea ce vă va da șansa de a redescoperi ce îi face plăcere fiecăruia. 

Fiecare dintre noi are nevoie, periodic, de o vacanță, dar cu atât mai mult îți lipsește una dacă te afli într-o relație, și, în ultima vreme, simți că ți-ai cam neglijat partenerul din cauza lipsei de timp. Este posibil să îți aducă o surpriză la care nu te aștepți, să îți redea încrederea în cel de lângă tine și, cel mai important, să te asigure că va exista, cu adevărat, un viitor între voi. 

Sursa foto: shutterstock.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » De ce este importantă o vacanță în doi și cum îți poate consolida relația