Antena Meniu Search
x

Curs valutar

De Crăciun se taie un milion de porci

Crăciunul se apropie, iar cumpărăturile sunt în toi. Produsele făcute după reţete moştenite de la bunici sunt la mare căutare. Încă doi producători au intrat astăzi în rândul celor cu atestat tradiţional şi au venit în Capitală cu cele mai savuroase preparate. La loc de cinste au stat cârnaţii din carne de porc şi vită, toba, dar şi păstrăvul afumat.

de Redactia Observator

la 18.12.2014 , 19:58

Crăciunul se apropie, iar cumpărăturile sunt în toi. Produsele făcute după reţete moştenite de la bunici sunt la mare căutare. Încă doi producători au intrat astăzi în rândul celor cu atestat tradiţional şi au venit în Capitală cu cele mai savuroase preparate. La loc de cinste au stat cârnaţii din carne de porc şi vită, toba, dar şi păstrăvul afumat. 

De azi, toba a primit atestat de produs tradiţional. Şi nu este singurul preparat consumat de români de Crăciun care este recunoscut de Ministerul Agriculturii că respectă reţeta din regiune.

Aprecierea produselor lor se vede şi în buzunarele comercianţilor. INTRA CARTON 1Kilogramul de tobă tradiţională se vinde cu 30 de lei, în timp ce cârnaţii au un preţ de 25 de lei. Vânzările s-au dublat în această perioadă.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » De Crăciun se taie un milion de porci