Antena Meniu Search
x

Observator Special: Cum au evoluat dansurile, de la Macarena la Harlem Shake

Dansurile colective nu se remarca prin absolut nimic special. Pot fi spectaculoase daca sunt executate sincron, de o gramada de oameni.

Vezi și

Romanul s-a nascut poet, nu dansator! Cu toate acestea, nu a ratat nicio ocazie sa invete vreun dans colectiv, indiferent ca se numeste Macarena, Lambada sau Meniaito. In plus, poporul nostru a facut o adevarata pasiune pentru Dansul Pinguinului, care a fost executat inclusiv la mitingurile de protest din fata Palatului Victoria.

“Ele sunt niste dansuri. Nu sunt pasi, nu sunt stiluri de dans. De obicei functioneaza cam asa: scoate o formatie o piesa, angajeaza niste dansatori sau danseaza ei singuri li pentru ca piesa e de succes si prinde la public lumea incepe sa invete dansul. Sunt niste dansuri care au aparut de-a lungul timpului”, spune Robert Tatoi, membrul trupei One Beat.

Cel mai nou astfel de fenomen dansant, este Harlem Shake.

“Pasul, dansul a aparut undeva in 83, in anul 83. Ideea este ca se dansa pe o piesa anume se apucau si faceau din umeri incetul cu incetul”, mai spune Robert.

Fenomenul Harlem Shake face furori pe internet inca de la inceputul anului. Tinerii se filmeaza, posteaza filmuletele pe internet si strang astfel zeci dfe milioane de vizualizari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Cum au evoluat dansurile, de la Macarena la Harlem Shake