Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video De la sutană la mixer: Un preot catolic introduce învăţătura creştină în muzica electronică

Preot catolic şi DJ - aşa împacă Guilherme Peixoto chemarea divină cu pasiunea pentru muzica electronică. Acesta mixează muzică în care introduce Cuvântul lui Dumnezeu sau învăţătura creştină. Iar aseară, preotul i-a încântat cu muzica pe care o mixează pe cei din Braşov. Iar petrecerea a fost una reuşită, pentru că s-a încheiat târziu în noapte. 

de Redactia Observator

la 06.09.2024 , 10:04

Pe aceste ritmuri s-au distrat tinerii care au venit la Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic organizată la Cheile Grădiștei, în judeţul Braşov. 

"Eu încerc să mixez sunete electronice într-un mod melodios cu spititualitatea. Sunt preot, ceea ce sunt trebuie să fie pe scenă, dar într-o cu totul altă limbă. Reacţia publicului este ceva frumos pentru că şi şi în afara bisericii am primit o mulţime de mesaje de felicitare", a declarat Padre Guilherme, preot şi DJ. 

La întâlnire nu au participat numai iubitorii de muzică electronică, ci şi alţi preoţi care au avut locuri chiar în primul rând. 

Vezi și

De la sutană la mixer

Pe acelaşi subiect

"Cine nu e obişnuit v-a fi scandalizat, aşa cum şi cei de pe vremea Mântuitorului au fost scandalizaţi. În zilele noastre e mai greu să ajungi la sufletele tinerilor", mai spune preotul.

Iar cei care s-au bucurat cel mai mult de melodiile bisericeşti pe ritmuri electrtonice au fost, evident, tinerii care au ezitat dansat cât i-a ţinut picioarele.

"E super fain că e pentru toate tipurile de tineri cu toate tipurile de muzică şi au găsit ceva modern care să ne placă". "E un mix foarte bun după mine şi cred că ar trebui să facem mai multe lucruri de acest fel", spun tinerii. 

Cine nu a apucat să îl vadă încă pe Părintele DJ Padre Guilherme şi este curios să îi asculte muzica o poate face până mâine la Cheile Grădiștei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Ştiri sociale » De la sutană la mixer: Un preot catolic introduce învăţătura creştină în muzica electronică