Antena Meniu Search
x

DE UNDE venea şi UNDE SE DUCEA ministrul OPREA în seara accidentului mortal

Gabriel Oprea le-a spus anchetatorilor ce s-a întâmplat în seara în care a murit poliţistului Bogdan Gigină

Vezi și

Gabriel Oprea le-a spus anchetatorilor ce s-a întâmplat în seara în care a murit poliţistului Bogdan Gigină. De unde venea şi când anume a aflat că poliţistul motociclist a căzut în groapă şi e grav rănit! Ancheta izbucnită s-ar putea muta la un alt Parchet! Inspecţia judiciară din CSM verifică dacă procurorii au competenţă pentru posibile infracţiuni care au dus la tragedie. 

Până acum, Parchetul Capitalei a strâns toate documentele şi a audiat cele mai importante persoane.

În sfarsit, s-a aflat de unde venea ministrul. le-a spus procurorirlor ca a participat la o sedinta la sediul SRI, de aici, de pe strada jandarmeriei. Coloana a traversat jumătate de Bucureşti. Din nord, până pe calea Ştirbei Vodă. Locul accidentului.Gabriel Oprea le-a spus anchetatorilor că a aflat de accident abia când era foarte aproape de locuinta sa. Şi şoferul său le-a dat amănunte. Le-a spus procurorilor că a actionat ca la o procedură de evacuare a demnitarilor in caz de pericol, fără să stie la acel moment cât de grav este ceea ce s-a intamplat!

Şoferul demnitarului nu a stat de vorbă cu jurnaliştii, dar le-a explicat procurorilor că poliţistul motociclist, care deschidea calea, păstra o distanţă de 80 de metri faţă de echipajul de poliţie. În spate se afla maşina ministrului. Parchetul Capitalei a strâns toate documentele şi a făcut zeci de audieri. Dar dosarul se poate muta. Inspecţia Judiciară verifică dacă procurorii au competenţă să ancheteze acest caz. În acest moment, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Nimeni nu a fost pus sub acuzare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » DE UNDE venea şi UNDE SE DUCEA ministrul OPREA în seara accidentului mortal