Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă! Un bărbat a fost decapitat pentru câţiva lei

Câţiva lei! E preţul pus pe viaţa unui bătrân de un criminal. Omul a fost decapitat în propria locuinţă de un om în care avea încredere, cred apropiaţii. Uşa victimei n-a fost forţată, semn că bătrânul l-a lăsat pe călău să intre în casă.

Vezi și

Criminaliştii au pierdut o zi întreagă în casa victimei, să găsească un indiciu care i-ar putea duce la asasin.  Între timp colegii lor au adus câini de urmă şi au început căutările. 

Bătrânul de 85 de ani locuia singur. Din când în când un vecin îi mai trecea pragul. A făcut-o şi ieri, îngrijorat că acesta n-a dat drumul animalelor în curte, cum obişnuia.

Când s-a apropiat de uşa casei, omul şi-a dat seama că ceva nu e în regulă. Cheile erau aruncate pe jos.

"Uşa era închisă. Am înţeles că s-au găsit ceva chei aici. După ce a ieşit, asasinul a aruncat cheile jos", spune vecinul victimei. 

Criminalul a dispărut. În urma sa, bătrânul a rămas fără viaţă, într-o baltă de sânge.

Criminaliştii se află la faţa locului de câteva ore bune şi caută orice indiciu care să-i ducă la prinderea autorului. Deocamdată nu au niciun suspect.

Ar fi o persoană pe care bătrânul o cunoştea, speculează vecinii, pentru că uşa victimei n-a fost forţată.

Un singur lucru e clar. Cel care i-a luat viaţa bătrânului este extrem de periculos.

În vreme ce criminaliştii căutau indicii în casă, poliţiştii au încercat să pornească pe urmele criminalului cu ajutorul câinilor.

Nu l-au găsit încă. Localnicii se roagă ca acesta să fie prins cât mai repede. Gândul că ucigaşul vecinului lor e liber îi îngrozeşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Crimă oribilă! Un bărbat a fost decapitat pentru câţiva lei