Antena Meniu Search
x

Elevii au intrat în febra sărbătorilor, iar părinții în economii

Luna decembrie începe cu forfotă în şcoli. Elevii se pregătesc de prima întâlnire din acest an cu Moş Crăciun. Iar părinţii lor, pentru serbările costisitoare. Este luna cheltuielilor pentru ajutoarele Moşului, care trebuie să pregătească daruri, costume pentru copii, dar şi spectacole

Vezi și

Luna decembrie începe cu forfotă în şcoli. Elevii se pregătesc de prima întâlnire din acest an cu Moş Crăciun. Iar părinţii lor, pentru serbările costisitoare. Este luna cheltuielilor pentru ajutoarele Moşului, care trebuie să pregătească daruri, costume pentru copii, dar şi spectacole. Comitetul de părinţi se ocupă de tot, pentru că profesorii nu au voie să strângă bani în şcoli.

În şcoli, grădiniţe şi creşe, copiii parcă nu mai au răbdare. Îşi şoptesc dorinţele şi radiază de fericire. În bănci, pe holuri, peste tot vorbesc despre Moşul. Iar bătrânul cu barbă albă deja ştie tot despre ei.

Moşul este pregătit, şi părinţii la fel. Aşteaptă să îşi vadă copiii pe scenă, la serbarea de Crăciun, mai bucuroşi ca niciodată.

Cheltuielile pentru serbare ajung la 300 de lei pentru un copil. Asta înseamnă cadoul care va ajunge la şcoală, costume de închiriat pentru festivitate, fotografii, dulciuri şi daruri pentru profesori.

Oficial, regulamentul de ordine interioară a şcolilor şi noul cod de etică al profesorilor interzic cadrelor didactice să primească bani sau cadouri de la părinţi şi elevi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Elevii au intrat în febra sărbătorilor, iar părinții în economii