Antena Meniu Search
x

Baiatul aruncat de la etaj de catre mama si sora lui ar putea ajunge in plasament

Mama care si-a aruncat de la etaj baietelul are antecedente grave. Ar fi incercat sa-si ia viata, apoi si-ar fi strans de gat fiica, atunci in varsta de trei ani, pana cand a bagat-o in spital. O spun rudele, nu si autoritatile, care au aflat de la televizor de cazul din Bacau.

Vezi și

Asa se explica de ce o instanta i-a dat in grija dupa divort unei femei cu probleme psihice doi copii. Ancheta va arata vinovatii, dar nu va sterge traumele din sufletele copiilor.

A fost o minune ca baiatul a trait. A cazut doua etaje in gol, aruncat de mama lui, bolnava psihic si abia externata din spital.

Desi femeia se trata, boala i-a jucat feste. 10 minute a ramas singura cu cel mic si era sa-l omoare. L-a aruncat pe geam, suparata ca bunica baiatului i-a incuiat pe amandoi in casa cand a plecat la piata. Copilul a scapat cu cateva rani la cap si picioare, care se vor vindeca. Cele din suflet, insa, il vor urmari toata viata.

In urma cu aproape 10 ani, femeia a fost diagnosticata cu sindrom bipolar maniaco-depresiv, dupa ce si-ar fi strans de gat fiica, atunci in varsta de trei ani, iar apoi ar fi incercat sa se sinucida. Incidentele au fost confirmate de bunica micutilor, chemata astazi la audieri. Autoritatilor, insa, le-au scapat. Asa se explica faptul ca o instanta a decis sa-i dea femeii in grija copiii, dupa divort.

Soarta copiilor a fost pecetluita de ignoranta autoritatilor. Micutilor le va fi greu acum sa inteleaga de ce mama le-a facut rau.

Cei doi copii ar putea fi dati in plasament sau in grija rudelor. Fata a fost luata deja din casa de fratele mamei. O farama de implicare din partea vecinilor, a rudelor, a cunoscutilor i-ar fi putut feri de traume. Exista doua numere de telefon la care pot fi sesizate asemenea cazuri:

983 - SOS Victimele Violentei in Familie

116.111 Telefonul Copilului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Baiatul aruncat de la etaj de catre mama si sora lui ar putea ajunge in plasament