Antena Meniu Search
x

Tatăl din Buzău care și-a legat și torturat propriul copil, într-o pădure, a fost internat la psihiatrie

Bărbatul care şi-a dus copilul într-o pădure, l-a legat de un copac şi l-a tăiat pe corp, a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.

Bărbatul care şi-a dus copilul într-o pădure, l-a legat de un copac şi l-a tăiat pe mâini, pe picioare şi pe burtă a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul faptei, scrie News.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Laura Minea, în urma audierilor s-a luat măsura ca bărbatul de 39 de ani să fie transportat şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, acolo unde medicii îl vor investiga pentru a decide dacă a avut sau nu discernământ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind coordonate de un procuror al Parchetului Judecătoriei Buzău.

Totodată, a fost informată şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care va începe propria anchetă.

Sâmbătă, bărbatul, din localitatea buzoiană Bozioru, şi-a dus copilul în vârstă de 12 ani într-o pădure, unde l-a legat de un copac şi l-a tăiat cu cuţitul pe mâini, pe picioare şi pe burtă. El a filmat agresiunea şi i-ar fi trimis imaginile mamei băiatului, pentru a se răzbuna pe aceasta, pe motiv că l-a părăsit şi a plecat în Spania. Femeia a luat legătura cu Consulatul român din Spania, care a alertat Poliţia .

Poliţiştii din localitatea Pârscov au mers sâmbătă după-amiază la locuinţa bărbatului din Bozioru, de unde l-au ridicat pe copilul agresat. El a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Buzău, iar cadrele medicale spun că este în stare stabilă, dar că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tatăl din Buzău care și-a legat și torturat propriul copil, într-o pădure, a fost internat la psihiatrie