Antena Meniu Search
x

Declaraţia lui Liviu Dragnea despre BACALAUREAT 2016 pune pe jar absolvenții de clasa a XII-a

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, că nu s-a mai întâmplat vreodată în România ca ministrul Educației să fie schimbat exact în perioada examenului de Bacalaureat.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, că nu s-a mai întâmplat vreodată în România ca ministrul Educației să fie schimbat exact în perioada examenului de Bacalaureat.

“N-am înțeles foarte bine de ce a fost schimbat ministrul Curaj. Chiar n-am înțeles. Deci a întârziat pe câmpul pe luptă împotriva plagiatului și schimbi ministrul Educației în perioada Bac-ului. Nu s-a mai întâmplat vreodată în România ca ministrul Educației să fie schimbat exact în perioada Bac-ului”, a declarat Dragnea.

“Pur și simplu am înțeles, am luat act, sunt destul de dezamăgit că cei doi — trei de care am tot vorbit public, în frunte cu ministrul Agriculturii, rămân în continuare. Eu cred că lupta împotriva neperformanței în agricultură este mult mai importantă decât întârzierea în lupta împotriva plagiatului. Eu cred că ministrul Educației trebuie păstrat măcar acum, în perioada asta. (...) În afară de declarații, nu prea s-a livrat ceva de la acest govern”, a spus liderul PSD.

Despre noii miniștri, el a menționat că nu-i cunoaște decât din vedere și a susținut că premierul a procedat la remaniere “din supărări personale”.

“Eu cred că (premierul a făcut aceste schimbări — n.r.) pentru chestiuni minore, pentru supărări personale. Altă explicație nu am. Adică, dacă ăsta al Transporturilor era rău — oricum nu știu ce mari lucruri a făcut—, dar de ce ți-a luat atât de mult timp să ajungi să constați după 8-9 luni de zile că acolo nu se întâmplă nimic, în condițiile în care în agricultură este jale? Cel de la Educație, care este motivul? Cum a cuantificat el întârzierea asta, când trebuia să fie lupta împotriva plagiatului, în timpul Bac-ului? Domnul Cioloș chiar este un om de bună credință, un om decent, dar noi discutăm aici de o guvernare foarte proastă. Or, dacă o guvernare este foarte proastă, înseamnă că guvernul nu este condus bine. Asta înseamnă că domnul Cioloș nu poate să conducă un guvern bine, a fost un bun comisar european, dar se pare că postul de prim-ministru e prea mult”, a afirmat președintele PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Declaraţia lui Liviu Dragnea despre BACALAUREAT 2016 pune pe jar absolvenții de clasa a XII-a