Antena Meniu Search
x

Declarația pe propria răspundere pe care o ai ca să ieși din casă poate fi refolosită

Declarația pe propria răspundere prin care poți ieși din casă poate fi refolosită. Pentru a face asta, susține Jandarmeria română, e de ajuns să faci o modificare simplă pe foaie.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.04.2020, 07:40

Coronavirus în România
Declarația pe propria răspundere pe care o ai ca să ieși din casă poate fi refolosită - Facebook Jandarmeria Română
  • În România starea de urgență a fost prelungită cu 30 de zile.
  • Nu poți ieși din casă fără declarație pe propria răspundere asupra ta.

Declarația pe propria răspundere cu care poți ieși din casă poate fi refolosită. Pentru a face asta, susține Jandarmeria română, e de ajuns să faci o modificare simplă pe foaie.

Românii pot ieși din case doar dacă au asupra lor declarația pe propria răspundere în care să specifice clar motivul pentru care circulă, locul unde merg și adresa de reședință. Mulți au însă drumuri mai dese de făcut și e dificil să completeze o nouă declarație de fiecare dată când ies din casă.

Jandarmeria română a explicat că declarația pe propria răspundere poate fi refolosită: "Astăzi, colegul nostru Adrian a primit o întrebare din partea domnului Tudor:

"Domnule, mie și soției mele ne este greu să găsim atâtea hârtii prin casă, pe care să le completăm, de fiecare dată când ieșim la cumpărături. Putem refolosi declarația, prin modificarea datei cu pixul sau cu pastă corectoare?".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Răspuns: Da, în măsura în care este evidentă data pentru care este completată declarația respectivă, iar motivele deplasării și traseul rămân neschimbate."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Declarația pe propria răspundere pe care o ai ca să ieși din casă poate fi refolosită