Antena Meniu Search
x

Video Deliciile turceşti şi mediteraneene au cucerit Oradea. Cei mai iscusiţi bucătari au pregătit bunătăţi de tot felul într-un parc din oraş

Deliciile turceşti şi mediteraneene cuceresc Oradea în acest weekend. Într-un parc din oraş, cei mai iscusiţi bucătari au pregătit bunătăţi de tot felul, de la preparate din fructe de mare, până la deserturi greu de refuzat. În oraş a ajuns, în premieră, și celebra baclava cu fistic. Și, cum era de așteptat, orădenii care au ieşit la plimbare au plecat spre case cu sacoşe pline.

de Redactia Observator

la 09.04.2022, 10:31

Vezi și

Aromele îmbietoare și culorile irezistibile i-au făcut pe cei care au trecut prin Parcul 1 Decembrie, din Oradea, să se aşeze la coadă. Maeştrii bucătari veniţi din Turcia le-au pregătit specialităţi care i-au cucerit pe loc şi i-au convins să ia şi la pachet.

Vizitator: Midiile şi creveţii au fost foarte bune. Ne-am lins pe degete. 

Copil: Mi-a atras un pic atenţia mixul dintre creveţi şi tot felul de fructe. Cum ar fi caracatiţa, scoici. 

Homarul cu sos olandez sau tentaculele cu sos sweet chilli au fost şi ele la mare căutare.

Vizitator: Mie mi-a făcut cu ochiul homarul, dar cred că îl voi servi acasă. 

Vizitator: Am zis să încerc că data trecută am încercat midiile şi am vrut să văd cum sunt acestea. Sunt foarte gustoase. 

Bucătarii au lucrat la foc continuu. Iar după mesele delicioase, clienţii au trecut şi pe la standurile de dulciuri. Peste 70 de sortimente din celebrul rahat turcesc și delicioasele baclavale şi-au făcut loc pe zeci de tarabe, întinse pe mai bine de 25 de metri.

Vizitator: Foarte multe, foarte multe au aici. Mai ales în materie de dulciuri. 

Adrian Neagu, organizator: Toată gama de lux a rahatului turcesc o avem aici. Absolut 90% este prezentă. 

La mare căutare a fost și celebra cafea turcească, făcută cu iscusință chiar de maeştri turci. Bunătățile turcești și mediteraneene vor putea fi degustate în Oradea până duminică seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Deliciile turceşti şi mediteraneene au cucerit Oradea. Cei mai iscusiţi bucătari au pregătit bunătăţi de tot felul într-un parc din oraş