Antena Meniu Search
x

Depășire dementă, în curbă pe linie continuă, pe un drum din Tulcea (video)

O depășire dementă, în curbă pe linie continuă, pe un drum din Tulcea a fost filmată de camera de bord a unui camion care circula regulamentar. Imaginile sunt teribile și o tragedie de proporții a fost evitată doar pentru că trei șoferi au avut prezență de spirit.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 23.07.2020, 13:56

Tulcea
Șoferul inconștient n-a ținut seama de nicio regulă - Captură video
  • Trei autoturisme au fost scoase în decor.
  • Șoferul nebun a vrut să depășească două camioane, în curbă.

Miercuri, pe grupul de facebook „Tulcea – Poliţia în acţiune” a apărut o filmare în care un șofer nebun provoacă panică pe șosea, depășind în curbă, pe linie continuă, când din față circulau regulamentar trei autoturisme.

Mai întâi, șoferul aflat la volanul unui minivan Seat depășește camionul din care e realizată filmarea și, deși e linie continuă și curbă foarte periculoasă la stânga, rămâne pe sensul celălalt de mers, pentru a depăși încă un camion. 

Din fața apar trei autoturisme și absolut incredibil șoferul care depășea neregulamentar nu frânează și nu se încadrează pe sensul lui de mers, ci continuă să accelereze pe contrasens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doar prezența de spirit a celor trei șoferi care venea din sens invers și care au tras de volan dreapta și au ieșit pe acostament a făcut să nu se petreacă o tragedie de proporții. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Stiri sociale » Depășire dementă, în curbă pe linie continuă, pe un drum din Tulcea (video)