Antena Meniu Search
x

Deputaţii dau 300.000 de euro pe imprimante! Din banii noştri

Se laudă că au devenit eco şi nu mai folosesc hârtie, dar dau 300.000 de mii de euro pe service-ul imprimantelor. Parlamentarii, căci despre ei vorbim, s-au asigurat că în noul an va avea cine să le repare copiatoarele.

Vezi și

Au uitat şi de economia la hârtie şi, înainte să plece în vacanţa de iarnă, aleşii au cumpărat topuri de o 100.000 de euro.

"Până la sfârşitul săptămânii viitoare vor fi scoase din uz peste 500 de imprimante şi copiatoare, toate aceste imprimante şi copiatoare vor fi donate şcolilor. Le-am luat din toate birourile, de la lideri, de la parlamentari şi de la angajaţi", spunea Valeriu Zgonea în august. 

Cu toate astea, în Camera Deputaţilor au mai rămas peste 700 de imprimante pe care le folosesc parlamentarii şi angajaţii lor.

Mult prea multe, dacă ne gândim că serviceul copiatoarelor costă aproape 300.000 de euro. Din banii noştri.

Deputaţii au început, deja, procedura de achiziţie. Aşa că în februarie, când se vor întoarce la muncă, vor avea de toate, inclusiv hârtia pe care s-au lăudat că nu o mai folosesc.

Anul s-a încheiat, dar nicio comisie n-a renunţat la hârtie. Nici nu-i de mirare. Mulţi dintre aleşi nu s-au obişnuit să lucreze electronic, pe tabletă.

Şi tot pe hârtie le-au făcut. În 2012, Camera Deputaţilor a folosit peste 25 de mii de topuri. Rămâne de văzut dacă anul acesta parlamentarii au fost mai eco. Oricum, înainte să plece în vacanţă, aleşii şi-au cumpărat hârtie de peste 100.000 de euro.

Până acum doar 13 parlamentari din biroul permanent au renunţat la hârtie. Restul de 394 o folosesc în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Deputaţii dau 300.000 de euro pe imprimante! Din banii noştri