Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Deshumaţi pentru anchetă

Doi dintre pacienţii medicului neurochirurg de la Iaşi acuzat de ucidere din culpă au fost deshumaţi azi, la cererea procurorilor

de Redactia Observator

la 19.01.2015 , 13:16

Doi dintre pacienţii medicului neurochirurg de la Iaşi acuzat de ucidere din culpă au fost deshumaţi azi, la cererea procurorilor

Anchetatorii vor să afle dacă cei doi s-au stins din cauza puncţiilor făcute de doctor, fără acordul acestora. În cimitir, i-au însoţit şi medicii legişti.

Medicii legişti au început deja necropsia bărbatului de 59 de ani din localitatea Copălău, judeţul Botoşani. Chiar în cimitir. Pacientul a murit în iulie după ce a fost supus unei operaţii pe coloană la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Vezi și

Cel de-al doilea bărbat, din comuna Balş, judeţul Iaşi, s-a stins în aceeaşi lună. Avea 75 de ani şi a ajuns la spital în urma unui accident de căruţă. Medicii au anunţat familia că este în stare critică şi au fost nevoiţi să-i provoace coma indusă. Pentru că nu mai era nimic de făcut, rudele au decis să-l ia acasă, unde şi-a petrecut ultimele zile de viaţă.

Numele celor doi pacienţi a fost găsit pe eprubetele găsite într-un frigider din spital. Necropsia va stabili dacă ei s-au stins în urma injecţiilor în coloană.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Deshumaţi pentru anchetă