Antena Meniu Search
x

Despăgubiri record pentru victimele din clubul Colectiv

Tragedia din clubul Colectiv a lăsat în urmă zeci de familii îndoliate, sute de răniţi, dar şi trei dosare penale. Mai mulţi tineri au depus deja plângeri şi vor să ceară despăgubiri. Pe măsură ce numărul victimelor creşte, însă, putem vorbi şi despre despăgubiri record, de ordinul sutelor de milioane de euro

Vezi și

 Tragedia din clubul Colectiv a lăsat în urmă zeci de familii îndoliate, sute de răniţi, dar şi trei dosare penale. Mai mulţi tineri au depus deja plângeri şi vor să ceară despăgubiri. Pe măsură ce numărul victimelor creşte, însă, putem vorbi şi despre despăgubiri record, de ordinul sutelor de milioane de euro. Iar printre cei care ar putea să plătească aceste daune fabuloase este şi primăria sectorului 4 sau Ministerul de Interne.

Părinţii tinerilor morţi în incendiu nu au putut să se gândeacă până acum la despăgubiri. Procesele vor începe, însă, în curând. Vor fi despăgubiri colosale, pe care le-ar putea cere chiar şi spitalele.

Cei care ar putea să plătească aceste daune sunt cei trei patroni ai clubului, primăria sectorului 4 şi Ministerul Afacerilor Interne. Victimele ar putea cere atât daune materiale, care se stabilesc în funcţie de tratament şi de infirmităţi, dar şi daune morale.

Totodată în dosar ar putea să intre ca părţi spitalele care au ingrijit răniţii, dar şi Casa de asigurări de Sănătate. S-ar putea îndrepta împotriva vinovaţilor pentru că au plătit toate costurile către spitalele din străinatate.

Până atunci însă procuroii continuă cecetările. Vor mai fi audieri şi în zilele următoare şi este posibil să apară noi acuzaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Despăgubiri record pentru victimele din clubul Colectiv