Antena Meniu Search
x

ULTIMELE MESAJE ale adolescenţilor sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE din anchetă (VIDEO)

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul morţii celor doi adolescenţi din Chişinău. Tinerii s-au sinucis, în noaptea de 8 martie, aruncându-se de pe o clădire cu 18 etaje din Chișinău. Se pare că minorii au fost victimele jocului Balena Albastră, care a omorât deja zeci de tineri în toată lumea.

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul morţii celor doi adolescenţi din Chişinău. Tinerii s-au sinucis, în noaptea de 8 martie, aruncându-se de pe o clădire cu 18 etaje din Chișinău. Se pare că minorii au fost victimele jocului Balena Albastră, care a omorât deja zeci de tineri în toată lumea.

Potrivit presei din Republica Moldova, cei doi erau activi pe rețelele de socializare, acolo unde postau destul de des mesaje în care subiectul suicidului era la ordinea zilei.

Citeşte şi: Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

UNIMEDIA a analizat profilul celor doi tineri și din păcate, chiar dacă sunt zeci de mesaje care prevesteau parcă tragedia ce avea să se întâmple, nimeni dintre prietenii tinerilor nu s-a întrebat vreodată de ce fac acest lucru.

Citeşte şi: Nebunia "BALENA ALBASTRĂ"! Cine a început JOCUL MORŢII în Republica Moldova (VIDEO)

ATENŢIE, părinţi! Un JOC PERICULOS, apărut în social media, îi provoacă pe adolescenţi să se SINUCIDĂ. Cum funcţionează "BALENA ALBASTRĂ" (VIDEO)

Pentru că erau ambii dansatori, ultima postare făcută pe instagram a fost un video în care dansează, acesta este însoțit de hashtag-ul #Bye, ceea ce înseamnă „pa/pe curând”. Fiecare astfel de postare a fost apreciată de zeci de ori și nimeni dintre prieteni se pare că nu a comentat aceste mesaje sinistre.

Citeşte şi: Încă o victimă a "Balenei Albastre"? Un tânăr de 20 de ani s-a SINUCIS, aruncându-se de la etajul 14 al unui bloc din Chișinău (VIDEO)

Potrivit oamenilor legii, nu a fost stabilită exact cauza sinuciderii, însă este foarte posibil ca cei doi să fi căzut victime ale jocului „Balena albastră”, care a făcut deja zeci de victime, mai ales în Federația Rusă, Ucraina și regiunea transnistreană.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI incredibile despre fenomenul "BALENA ALBASTRĂ". Cum sunt manipulaţi tinerii să se SINUCIDĂ. Imagini ŞOCANTE! (FOTO&VIDEO)

Reamintim ca cei că doi tineri și-au pierdit viața după ce s-au aruncat în gol de pe o clădire cu 18 etaje din Chișinău. Totul s-a întâmplat în noaptea de 8 martie, în sectorul Botanica din Chișinău, în jurul orei 2:00. Băiatul în vârstă de 16 ani și fata de 15 au lăsat un bilet de adio: "Să nu ne judece nimeni, aşa am decis".

Jocul online BALENA ALBASTRĂ face în continuare victime! Doi adolescenţi s-au SINUCIS, aruncându-se de pe un bloc cu 18 etaje din Chișinău (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » ULTIMELE MESAJE ale adolescenţilor sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE din anchetă (VIDEO)