Antena Meniu Search
x

Detalii ŞOCANTE în cazul crimei de la Oradea: Ucigaşul este un INTERLOP cunoscut sub porecla de "Adi Grasu". Bărbatul ar putea fi rănit

Noi informaţii apar în cazul crimei comise, miercuri, la Oradea, unde o tânără de 24 de ani a fost găsită împuşcată în cap. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor a anunţat că suspectul este Adrian Hladii, în vârstă de 38 de ani, iar presa locală susţine că acesta este un interlop.

Noi informaţii apar în cazul crimei comise, miercuri, la Oradea, unde o tânără de 24 de ani a fost găsită împuşcată în cap. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor a anunţat că suspectul este Adrian Hladii, în vârstă de 38 de ani, iar presa locală susţine că acesta este un interlop.

Potrivit ziarului Bihoreanul, Adrian Hladii este un interlop cunoscut în mediul local sub porecla de „Adi Grasu” şi caracterizat drept un „proxenet mărunt”.

Se pare că acesta apare, pe portalul instanţelor de judecată, ca inculpat într-un dosar penal din anul 2006, aflat pe rolul Judecătoriei Oradea. El era acuzat de furt, alături de alţi câţiva indivizi, în dauna mai multor societăţi comerciale şi persoane fizice, dar, spre deosebire de alţi acuzaţi, a fost achitat.

Pe acelaşi subiect

Pe de altă parte, victima interlopului, pe nume Dalia Duca, este fiica unui fost ofiţer al Poliţiei Bihor, care a activat în anii 90 la Serviciul judiciar.

Ce s-a întâmplat după oribila crimă

Potrivit ebihoreanul.ro, Adrian Hladii şi-a ascuns BMW-ul în care a fost împuşcată în cap Dalia Duca la circa 3 kilometri în câmp, în dreptul Staţiei de Epurare a oraşului Oradea. Criminalul a condus prin hârtoape şi noroaie, deşi maşina are o gardă joasă, după care a virat pe malul Crişului Repede, unde a ascuns-o în spatele unor dâmburi de pământ şi moloz.

Potrivit unor surse din Poliţie, autovehiculul a fost descoperit în acel loc de un cetăţean, care a sunat imediat la numărul 112.

Echipajul de criminalişti sosit la faţa locului a descoperit în maşină cadavrul tinerei care a fost împuşcată în cap. Poliţiştii au colectat probe, după care trupul victimei, îmbrăcată în pantaloni albi, a fost scos din maşină şi ridicat de un echipaj al unei firme de pompe funebre.

Urme de sânge

Ulterior, BMW-ul, din care se scurgea o dâră de sânge pe sub portiera din stânga spate, a fost ridicat şi dus în curtea Poliţiei.

Potrivit urmelor descoperite la faţa locului Adrian Hladii ar putea fi rănit. Criminalul a lăsat în urma lui pete de sânge, pe iarbă şi pietre.

Bărbatul a urcat circa 50 de metri de-a lungul râului, până în dreptul unui vad cu apă mai puţin adâncă. Criminalul a trecut pe malul drept al Crişului Repede, unde poliţiştii au identificat alte pete de sânge.

În cursul după-amiezii, echipaje au împânzit zona, iar fugarul a fost căutat inclusiv cu câini de urmă. 

Adrian Hladii, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Oradea, este căutat de către poliţiştii din Bihor şi din judeţele învecinate, dar şi cu omologii lor din Ungaria.

Tânăra a fost răpită, miercuri dimineaţa, pe fondul unei crize de gelozie, de Hladii, din faţa unui imobil de pe strada Barcăului, unde individul a rănit prin împuşcare un bărbat care o însoţea.

Mai târziu, după circa 5 ore, cadavrul Daliei a fost găsit în maşina cu care a fugit atacatorul, abandonată la marginea oraşului. Fata fusese împuşcată în cap.

Citeşte şi ASASINAT BRUTAL la Oradea. Tânără găsită ÎMPUŞCATĂ ÎN CAP într-un BMW, pe malul râului Criş. A fost identificat UCIGAŞUL!

Citeşte şi El este SUSPECTUL în cazul asasinatului de la Oradea. O tânără de 24 de ani a fost găsită ÎMPUŞCATĂ ÎN CAP într-un BMW. Bărbatul, dat în urmărire naţională

Citeşte şi DESTIN TRAGIC! Victima oribilei CRIME de la Oradea vorbea despre URĂ ŞI MÂNIE în ultima postare de pe Facebook (FOTO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Detalii ŞOCANTE în cazul crimei de la Oradea: Ucigaşul este un INTERLOP cunoscut sub porecla de "Adi Grasu". Bărbatul ar putea fi rănit