Antena Meniu Search
x

Detalii şocante după explozia din Clubul Colectiv!

Clubul în care s-a întâmplat tragedia este în incinta unei foste fabrici

Vezi și

Clubul în care s-a întâmplat tragedia este în incinta unei foste fabrici. Cu numai câteva zile înainte a fost controlat, iar administratorii au primit o amendă pentru că ar fi avut prea puţini angajaţi. Aceştia trebuie să dea explicaţii în faţa poliţiştilor. Criminaliştii au intrat deja de azi noapte în club. 

Concertul la final, iar artificia de sus a aruncat o scânteie pe stâlpul din stânga scenei. Scânteia a aprins cam la 3 metri de podea materialul fonoabsorbant. A încercat cineva sa arunce cu bere, iar în 3 secunde a apărut un angajat cu un stingător, dar deja flăcările au urcat pe stâlp către tavan care era tot din material fonoabsorbant. Clubul nu avea sistem de incendiu, sprinkle automate, în club se fuma. Nu avea ușa antiincendiu.

Primăria Sectorului 4 face următoarele precizări:

- în primele minute de la izbucnirea incidentului, Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu- Piedone, și efective ale Direcției de Poliție Locală Sector 4 s-au deplasat în teren, unde se afla și în acest moment;

- la data de 21.10.2015, inspectorii din cadrul Direcției Inspecție și Control-Serviciul Inspecție Comercială au efectuat un control tematic la operatorul economic sus - menționat care desfășura activitate de alimentație publică. Conform Certificatului Constatator eliberat în data de 03.10.2014. În urma verificării documentelor s-a constatat că societatea deține Acord de Funcționare nr.3909/14.01.2015 și Autorizație de Funcționare nr.369/14.01.2015. De asemenea, operatorul deține Contract de locațiune nr.124/30.09.2014 cu valabilitate până la data de 01.10.2017.

- Ca urmare a controlului efectuat s-a mai constatat că societatea desfășura activitate de alimentație publică cu personal necalificat în domeniul alimentar, faptă ce contravine prevederilor O.G. nr. 99/2000, rep., motiv pentru care a fost sancționată contravențional cu amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Detalii şocante după explozia din Clubul Colectiv!