Antena Meniu Search
x

Detalii şocante ies la iveală, după carambolul produs de afaceristul drogat care a vrut să îşi ucidă soţia

Afaceristul care s-a urcat drogat la volan şi a provocat un carambol, în centrul Capitalei, a venit cu explicaţii şocante în faţa anchetatorilor.

Vezi și

Afaceristul care s-a urcat drogat la volan şi a provocat un carambol, în centrul Capitalei, a venit cu explicaţii şocante în faţa anchetatorilor. Le-a spus că tocmai descoperise că soţia lui are un copil cu un alt bărbat. S-a urcat furios la volan şi putea lua multe vieţi. Le-a cerut însă judecătorilor să-l scoată din spatele gratiilor. Pledoria lui nu a avut succes în sala de judecată. 

La o săptămână de la accident, anchetatorii au pus cap la cap informaţiile şi au descoperit o poveste care poate fi cu succes scenariul unei telenovele. De la început, declaraţiile au sunat cel puţin ciudat. "Mi-a văzut deasupra în geantă un ruj şi s-a panicat, cum, mi-ai pus filaj..."

Numai că lucrurile nu ar fi stat chiar aşa. Femeia l-a acuzat pe soţul ei că a vrut să o ucidă, în timp ce el s-a apărat cu alte argumente. Nebunia s-a declanşat după ce a aflat de copilul din altă relaţie. Sub influenţa stupefiantelor, ea a lăsat de înţeles că l-a înşelat.

Timp de câteva zile, bărbatul nu i-a spus soţiei ce a aflat despre trecutul ei. În dimineaţa accidentului, a cedat. 

Pe acelaşi subiect

Dragoş şi Giorgiana Bîrligea au recunoscut că au consumat droguri înainte de cursa nebună prin centrul Capitalei. 

Neînţelegerile amoroase au fost tranşate cu sânge rece, iar puţin a lipsit să nu se ajungă la o tragedie. Maşina de teren s-a izbit puternic de alte autoturisme oprite la semafor. Poliţiştii nu au găsit nicio urmă de frânare. 

Procurorii spun că şoferul a fost aproape de a lua multe vieţi. Cocaiana i-ar fi întunecat mintea. "Deşi autorul nu şi-a prefigurat numărul exact de victime pe care le-ar putea face, este evident că pluralitatea de victime a fost prevăzută de autor."

Magistraţii au decis ca Dragoş Bîrligea să rămână după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Detalii şocante ies la iveală, după carambolul produs de afaceristul drogat care a vrut să îşi ucidă soţia