Dezmăţ culinar în Covasna, la concursul internaţional al preparatelor din carne de porc!
19 echipe de bucătari au gătit preparate delicioase cu care au impresionat juriul, dar şi publicul. Ciorba de rinichi, cârnatul beţivului sau untura de porc vietnamez au fost doar câteva dintre bucatele irezistibile.
19 echipe de bucătari au gătit preparate delicioase cu care au impresionat juriul, dar şi publicul. Ciorba de rinichi, cârnatul beţivului sau untura de porc vietnamez au fost doar câteva dintre bucatele irezistibile.
Reţete tradiţionale din România şi Ungaria au fost transformate în bucate alese. Bucătarii amatori au ştiut cum să atragă toate privirile cu preparate prezentate frumos.
Dar mirosul ar fi fost suficient să strângă lumea în jurul ceaunelor cu tocană şi a fripturilor bine rumenite.
O ciorbă cum nu mulţi au mâncat, dar care iese mereu în top după ce e gustată de membrii juriului.
- 15 februarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
- 15 februarie, Sfântul Apostol Onisim. Sărbătoare importantă în calendarul ortodox
- Evenimente în Bucureşti, în weekendul 15-16 februarie. Ce nu trebuie să ratezi
- Antrenează-ți creierul ca un campion: Cursurile Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Sesiunea...
- 14 februarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
De la Vâlcele, alte bucate au stârnit curiozitatea celor prezenţi la festival. Şi ştim. Carnea de porc alunecă pe gât numai cu băutură bună.
În locul unde atmosfera a fost întreţinută de lăutari, şi-a găsit locul oricine. Nu toţi preferă carnea de porc, aşa că la loc de cinste a stat şi peştele.
Toţi cei care au trecut pe la festival au gustat orice, gratis.
Evenimentul promovează tradiţiile legate de pomana porcului din România şi Ungaria.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰