Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dezmăţ culinar în Covasna, la concursul internaţional al preparatelor din carne de porc!

19 echipe de bucătari au gătit preparate delicioase cu care au impresionat juriul, dar şi publicul. Ciorba de rinichi, cârnatul beţivului sau untura de porc vietnamez au fost doar câteva dintre bucatele irezistibile.

de Redactia Observator

la 25.02.2017 , 19:56

19 echipe de bucătari au gătit preparate delicioase cu care au impresionat juriul, dar şi publicul. Ciorba de rinichi, cârnatul beţivului sau untura de porc vietnamez au fost doar câteva dintre bucatele irezistibile.

Reţete tradiţionale din România şi Ungaria au fost transformate în bucate alese. Bucătarii amatori au ştiut cum să atragă toate privirile cu preparate prezentate frumos.

Dar mirosul ar fi fost suficient să strângă lumea în jurul ceaunelor cu tocană şi a fripturilor bine rumenite.

Vezi și

O ciorbă cum nu mulţi au mâncat, dar care iese mereu în top după ce e gustată de membrii juriului.

De la Vâlcele, alte bucate au stârnit curiozitatea celor prezenţi la festival. Şi ştim. Carnea de porc alunecă pe gât numai cu băutură bună.

În locul unde atmosfera a fost întreţinută de lăutari, şi-a găsit locul oricine. Nu toţi preferă carnea de porc, aşa că la loc de cinste a stat şi peştele.

Toţi cei care au trecut pe la festival au gustat orice, gratis.

Evenimentul promovează tradiţiile legate de pomana porcului din România şi Ungaria. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Dezmăţ culinar în Covasna, la concursul internaţional al preparatelor din carne de porc!