Antena Meniu Search
x

Jurnaliștii Gazetei Sporturilor susţin că ascultătorii care au intrat în direct la radio cu ministrul Ioana Bran sunt chiar angajaţii ei

Jurnaliştii Gazetei Sporturilor susţin că ascultătorii care au intrat în direct cu ministrul Ioana Bran sunt chiar angajaţii ei.

Vezi și

"Postacii de pe internet au ajuns la Radio", spun cu ironie jurnaliştii Gazetei Sporturilor. Susţin că ascultătorii care au intrat în direct cu ministrul Ioana Bran sunt chiar angajaţii ei. Întrebările nu au pus-o deloc în dificultate, ba chiar i-au ridicat mingea la fileu.

Consilierii Alex Ciucă și Florin Mulcuțan ar fi făcut tot posibilul ca şefa lor să lase o impresie bună, la prima apariţie în media. 

Şi-ar fi schimbat numele şi ar fi pus întrebări prestabilite Ioanei Bran, susţin jurnaliştii de la TOLO.RO. 

Al doilea ascultător care a intrat în direct şi-a început discursul cu admiraţie faţă de "domnişoara ministru". 

Jurnaliştii i-au sunat ca să compare vocile.

Contactată de jurnalişti, Ioana Bran a venit cu un răspuns evaziv. Urechea muzicală nu o ajută să stabilească dacă, într-adevăr, cei doi subordinaţi sunt şi asulcutării misterioşi. 

Episodul aminteşte de o altă intervenţie ciudată pe undele FM.  În urmă cu 9 ani, vocea acestei femei, admiratoare declarată a Elenei Udrea, ar fi fost chiar a blondei de la Cotroceni. 

Pe atunci, era şi ea tot ministru. Al Turismului. Acum, Ioana Bran, este la primul ei mandat. A ajuns la Sport după ce a fost deputat. 

În presă, a fost cunoscută mai ales ca fiica lui Ioan Bran, a devenit milionar din afaceri cu palincă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Jurnaliștii Gazetei Sporturilor susţin că ascultătorii care au intrat în direct la radio cu ministrul Ioana Bran sunt chiar angajaţii ei