Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Diamantele, cele mai bune prietene ale unei femei. Idei pentru a străluci de Paşte

Cine vrea să strălucească de Paşte trebuie să-şi completeze ţinuta cu bijuterii unicat, care să atragă toate privirile. La Cluj Napoca, într-un centru comercial, a fost prezentată o colecție de bijuterii a cărei valoare totală ajunge la un milion de euro. Doamnele și domnișoarele speră ca iepurașul să le aducă în dar o bijuterie cu diamante. 

de Redactia Observator

la 20.04.2022 , 08:31

Colecția prezintă bijuterii din aur alb, galben sau roz, în care diamantele și pietrele prețioase de toate culorile sunt vedetele.

Emanuel Lazăr, manager magazin: Aceste bijuterii sunt foarte potrivite să fie făcute cadou acum în perioada aceasta, deoarece ştim că diamantele sunt cele mai bune prietene ale doamnelor. Colecţia a fost expusă în primul rând în Bucureşti. Urmând să o expunem şi în alte oraşe mari precum Constanţa, Iaşi sau Timişoara.

Printre piesele impresionante ale colecției se află un colier cu peste 800 de diamante, ce însumează 70 carate, care costă nu mai puţin de 232.000 de euro. Din acelaşi set fac parte şi o pereche de cercei, dar şi o brăţară care are un preţ pe măsură.

Vezi și

Emanuel Lazăr, manager magazin: Avem aici câteva coliere, inele, brăţări sau cercei. Acestea sunt spectaculoase pentru că diamantele au fost îmbinate şi cu alte pietre preţioase precum safire sau rubine.

Pe acelaşi subiect

Diamantele, cele mai bune prietene ale unei femei

Iar bijuteriile de lux atrag întotdeauna privirile doamnelor.

''Ca şi femeie nu cred că mi-aş dori nimic altceva mai mult. Mi se par un cadou extraordinar.''

''Aceştia mi-au atras atenţia. Îmi plac foarte mult. Şi cred că o să rămânem la varianta aceasta.''

Bijuteriile pot fi achiziţionate sau admirate în magazinul din Cluj până pe 24 aprilie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Diamantele, cele mai bune prietene ale unei femei. Idei pentru a străluci de Paşte