Antena Meniu Search
x

De ziua ei, Diana a venit cu prietenii la Centrul de Transfuzii, să doneze sânge

Un gest de nota zece a făcut o tânără din Bucureşti! De ziua ei, şi-a invitat cât mai mulţi prieteni la un centru de transfuzii.

Vezi și

Un gest de nota zece a făcut o tânără din Bucureşti! De ziua ei, şi-a invitat cât mai mulţi prieteni, dar nu la vreo petrecere, cum se aşteptau, ci la un centru de transfuzii. În loc de cadou, i-a rugat pe toti să doneze sânge, pentru cei care aveau mare nevoie, în spitale.

Aşa şi-a început tânăra din Bucureşti mesajul prin intermediul căruia îşi invita prietenii la aniversarea zilei ei de naştere. Le-a cerut ajutorul pentru cel mai frumos cadou, dar şi cel mai surprinzător cadou pe care şi-l putea dori de ziua ei.

Aproape o sută de prieteni, apropiaţi sau de pe internet, au răspuns invitaţiei neobişnuite. Asemenea unei gazde atente, Diana Stoica a împărţit insigne cu grupa de sânge şi le-a oferit tuturor dulciuri şi fructe. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gestul i-a impresionat pe cei care i-au fost martori, la centrul de transfuzii.

În medie, 150 de oameni donează, zilnic, sânge la Centrul de Transfuzii Bucureşti. Ar fi nevoie de cel puţin 300, pentru nevoile din spitale. Angajaţii centrului speră acum ca iniţiativa Dianei să fie un exemplu care să inspire cât mai mulţi români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » De ziua ei, Diana a venit cu prietenii la Centrul de Transfuzii, să doneze sânge