Antena Meniu Search
x

Diana Cîţu, iubita lui Remus Truică, a făcut praf o maşină de lux

Iubita lui Remus Truică a făcut praf o maşină de lux, după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie la intrarea în Snagov. Ea a intrat cu bolidul într-un alt autoturism, al cărui şofer nu s-ar fi asigurat

Vezi și

Iubita lui Remus Truică a făcut praf o maşină de lux, după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie la intrarea în Snagov. Ea a intrat cu bolidul într-un alt autoturism, al cărui şofer nu s-ar fi asigurat

Tânăra este iubita omului de afaceri de mai bine de doi ani şi sunt zvonuri că are toate şansele să devină "doamnă Truică". 

Imaginile au fost suprinse la scurt timp după impactul dintre cele două autoturisme. Remus Truică tocmai a ajuns la locul accidentului şi evaluează pagubele. Diana Cîţu, iubita lui, e încă în stare de şoc. Milionarul vrea să se asigure că tânăra de 27 de ani nu a păţit nimic.

Îmbrăcată lejer, cu o fustă scurtă, cea care i-a furat inima milionarului nu răspunde. Prietena celuilalt şofer, care a fost dus la spital, cu răni uşoare este îngrijorată.

Iubita lui Remus Truică era singură în maşina acestuia. A intrat într-un autoturism al cărui şofer nu s-ar fi asigurat când a schimbat direcţia de mers. Martorii spun că iubita omului de afaceri ar fi avut o viteză destul de mare. Ambele maşini au fost serios avariate.

Truică pare hotărât să-şi refacă viaţa alături de frumoasa brunetă, după încheierea partajului cu fosta sa soţie. I-ar fi dat deja inelul de logodnă. Truică s-a separat de soţie, după ce s-a iubit pasional cu artista Patricia Kaas. Aventura ar fi rămas secretă dacă franţuzoaica nu ar fi povestit totul, într-o carte autobiografică.

În ultimii ani, nu numai relaţiile amoroase i-au dat dureri de cap milionarului. Este cercetat pentru spălare de bani iar procurorii i-au pus sechestru pe 35 de milioane de euro. Ar fi vrut să-i confişte şi moşia de la Snagov, dar nu au putut pentru că palatul ridicat acolo nu este întabulat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Diana Cîţu, iubita lui Remus Truică, a făcut praf o maşină de lux