Antena Meniu Search
x

Dintr-un singur hectar de mure scoate aproape 200 de mii de lei!

Vorbim de afacerea cu adevărat de succes a unei familii din Leordeni, judeţul Argeş. În nici două luni se pregăteşte de cules fructele negre şi lucioase.

Vezi și

 Vorbim de afacerea cu adevărat de succes a unei familii din Leordeni, judeţul Argeş, care în nici două luni se pregăteşte de cules fructele negre şi lucioase.

Domnul Toader, cel care a pus pe picioare producţia cu mure în familie, estimează şi anul acesta o recoltă de 20 de tone de mure pe hectar. Va vinde fructele cu cel puţin 14 lei kilogramul!

Teodor Toader vede deja tonele de fructe în faţa ochilor. Şi teancurile de bani. Dar, până să întindă mâna după ele, trebuie să mai aştepte, cel mult, până la sfârşitul lunii iulie.

Scoate 20 de tone de mure dintr-un singur hectar. Are şapte în total. Şi, spune el cu mândrie, cea mai mare productivitate în cultivarea murelor din toată ţara. Cheltuiala nu depăşeşte, însă, cinci mii de euro. Prin urmare, domnul Toader e foarte mândru de afacerea începută în 2006. Teodor Toader vrea să îşi exporte murele cât mai curând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dintr-un singur hectar de mure scoate aproape 200 de mii de lei!