Antena Meniu Search
x

Directorul unui spital din Vâlcea, ameninţări la adresa unei angajate: „Marş acasă, scroafa dracului ce eşti! Vrei să-ţi dau două după cap? Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa"

Dialog de-a dreptul halucinant între managerul unui spital din Vâlcea şi o angajată, pe care o ameninţă

de Monica Palade

la 05.05.2021, 10:11

Directorul unui spital din Vâlcea, ameninţări la adresa unei angajate: „Marş acasă, scroafa dracului ce eşti! Vrei să-ţi dau două după cap? Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa" - Ziarul de Vâlcea

În înregistrarea audio făcută publică de „Ziarul de Vâlcea”, se aude cum managerul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoeşti, medicul Edward Stanca foloseşte un limbaj nedemn şi o jigneşte pe angajată. 

- „Marş acasă, scroafa dracului ce eşti! Vrei să-ţi dau două după cap? Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa. Handicapato! Bagă-ţi minţile în cap, că te joc în picioare! Bagă-ţi minţile în cap, că te joc efectiv în picioare!”

- „Să-mi spuneţi de ce mă jucaţi în picioare?”. 

- „De ce te joc?”

Pe acelaşi subiect

- „Să nu daţi în mine!” . 

- „Marş, jigodia dracu! Dau în tine... Şi pe Mustaţă ţi-l… Vă toc pe amândoi şi pe fie-ta o dau la albanezi, să ţi-o f…tă!”, la care angajata îngrozită îi reacţionează: „Vai de capul meu…”.

Cum se apără managerul instituţiei

Edward Stanca conduce instituţia de 16 ani şi potrivit sursei citate nu este la prima ieşire verbală de acest tip în discuţiile sale cu angajaţii săi. 

Contactat de jurnaliştii de la gazetavalceana.ro, managerul susţine că înregistrarea este mai veche şi că între timp s-a împăcat cu angajata repesctivă. "Este vocea mea, e adevărat. Am avut o discuție mai aprinsă cu o salariată a spitalului, dar s-a întâmplat de mult. Între timp ne-am împăcat, dar înregistrarea a ajuns la o altă persoană care a dat-o în presă. Cineva vrea să îmi facă rău”, a declarat Edward Stanca. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Directorul unui spital din Vâlcea, ameninţări la adresa unei angajate: „Marş acasă, scroafa dracului ce eşti! Vrei să-ţi dau două după cap? Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa"